látogató számláló

Játék: nyerj belépőt A szomszéd fiú premier előtti vetítésére!

A férjétől frissen elvált Claire (Jennifer Lopez) józan ítélőképességét elveszítve egy éjszakás kalandba bonyolódik tinédzser fiának legjobb barátjával, akit Ryan Guzman alakít. A bajok akkor kezdődnek, amikor Claire megpróbál hirtelen véget vetni a fiú vonzalmának, mert attól tart, hogy Noah rajongása túl hevessé vált...
A szomszéd fiú c. filmet most 3 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából.

Nyerj páros belépőt A szomszéd fiú premier előtti vetítésére, amely 2015. március 25-én este lesz egy budapesti moziban! Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, oszd meg ezt a bejegyzést az üzenőfaladon, és küldd el e-mailben (neveddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre, hogy "Nyerni szeretnék!". A levél tárgya "Szomszédok" legyen (idézőjel nélkül).

A leveleket március 22-én éjfélig várjuk, másnap sorsolunk, és e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egyszer, egy e-mail címről játszhat. A jelentkezést kizárólag e-mailben fogadjuk el.
Sok szerencsét mindenkinek!

Rajongj értünk Facebookon vagy Twitteren!


süti beállítások módosítása