látogató számláló

Kísértetkastély (Haunted Mansion) - magyar előzetes

A Disney-parkok népszerű attrakciója (az első 53 éve üzemel) alapján már készült egy film 2003-ban Eddie Murphy főszereplésével, amelyet itthon Elvarázsolt kastély címen ismerhettek. A Disney most újra megpróbálkozik a filmre adaptálással, a főbb szerepekben pedig Rosario Dawson, LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson és Danny DeVito, valamint Jamie Lee Curtis (mint "Madame Leota") és Jared Leto (mint "Hatbox Ghost") látható, de feltűnik benne Winona Ryder is. A filmet Justin Simien (Kedves fehér emberek) rendezte.

Az új film története szerint egy doktornő (Dawson) és 9 éves fia (Chase Dillon), akik épp új életet szeretnének kezdeni, egy gyanúsan megfizethető árú kúriába költöznek New Orleansban, ám rájönnek, hogy a hely... más, mint amire számítottak. haunted_mansion_720.png
Kétségbeesésükben segítségért fordulnak egy paphoz (Wilson), aki viszont egy megözvegyült tudósból lett sikertelen természetfeletti szakértő (Stanfield), egy francia negyedbeli médium (Haddish) és egy történész (DeVito) segítségét kéri. 

Tervezett hazai bemutató: 2023. július 27. 


süti beállítások módosítása