látogató számláló

Az első 3D-s Blu-ray lemez!

2010. július 7. a hazai szórakoztatóipar különleges dátuma lesz. Ekkor jelenik meg először Magyarországon is az, aminek érkezését már mindannyian sejtettük és nagyon sokan várjuk.

Július 7-től nálunk is ÚJ MÉLYSÉGET KAP A HÁZI MOZIZÁS!

Az első 3D-s Blu-ray lemez!

Az InterCom a világszerte nagysikerű Derült égből fasírt 3D változatának megjelentetésével új fejezetet nyit a házimozizásban. A magyar szinkronnal és felirattal ellátott háromdimenziós képet tartalmazó lemez ugyanis nem egyszerűen egy kiváló családi vígjátékot tesz otthon is teljes mélységében elérhetővé, hanem jelzi, hogy a 3D-forradalom a házi mozizásban is feltartóztathatatlan.

Ami az elmúlt években és különösen tavaly megtörtént a mozikban, az most megismétlődhet a mozirajongók nappalijában is. A kísérletek ideje lejárt, a 3D technika immár kompromisszumok nélkül élvezhető, és mindenki számára elérhető – sőt, hazavihető.

Az első lemez megjelenését természetesen hamarosan követi a többi is: még az idén a boltokba kerül a fejlesztésben élen járó Sony stúdió két másik családi vígjátéka, a Nagyon vadon és a Rém rom 3D változata is.

A lemezeket hazánkban forgalmazó InterCom tervében még számos cím és műfaj szerepel: a jövőben egyre több 3D-s film fog a boltokba kerülni, az utánpótlás pedig folyamatosan szélesíti a lehetőségeket. A jövő év legnagyobb mozisikerei mind 3 dimenziósak lesznek: különleges szemüveget viselnek majd többek közt a Kaptár, a Hupikék törpikék, a Sötét zsaruk III., az új Pókember és a Szellemirtók 3. nézői is!

A 3D Blu-ray nézője teljes mértékben a film egyik szereplőjének érezheti magát. Ez a technika ugyanolyan nagy váltást jelenthet a házimozizásban, mint anno a VHS-ről DVD-re való áttérés. A mozikban már 1-2 éve látható trend és fellendülés, az otthoni mozizásnak is teljesen új dimenziót ad.

A Sony – amely a filmek mellett természetesen a 3D HDTV-vel is előrukkol – új technikája az LCD- és a plazmatévékkel is kompatibilis. A filmhez elengedhetetlenül szükséges térélményt biztosító elemes szemüveget (2 db-ot), a TV-vel együtt kapják meg a vásárlók, amely szemüvegekkel szabadon mozoghat viselőjük, mert az mindenképpen tartja a 3D-hatást.

A 3D-s élmény – a hagyományos Blu-ray lemezekkel összehasonlítva - mindössze 1000 Ft-os különbséggel lesz elérhető a házimozizás szerelmesei számára. A 3D-s filmen kívül még az előzetesek is 3D-ben élvezhetőek a lemezen, míg az extrák 2D-ben tekinthetőek meg, egyelőre eredeti nyelven.

De a fejlődés megállíthatatlan.


süti beállítások módosítása