látogató számláló

UIP hírek (2011. március 17.)

Ezen a héten: Olivia Wilde nem kér feleségtartást exférjétől; Michael Bay mégsem akar saját Ponyvaregényt; Thor úgy zúz, mint Tyson; Natalie Portman tisztaságmániás lett; Top 10 országos (2011. március 10-13.)

Olivia Wilde nem kér feleségtartást exférjétől

Olivia Wilde nyolc év után beadta a válókeresetet, és kikötötte, hogy nem kér feleségtartást. Igaz, valószínűleg nem is kapna. A leendő ex igazi olasz herceg, ám Teo Ruspoli egyéb téren nem tud lenyűgöző paraméterekkel szolgálni: szuverén művész, tehát nagyságrendendekkel kevesebbet keres, mint Olivia, aki a Dr. House sztárjaként lett dollármilliomos, újabban pedig a mozikban is tarolnak filmjei. Vagyis a színésznő hiába is követelne pénzt Teótól, a férfinak nyilván egy vasa sincs. A házasság alatt felhalmozott személyes vagyontárgyakat viszont megosztják, otthonuk állítólag átmenet egy régiségbolt raktára és egy avantgárd művész műhelye között.

Oliviát legközelebb a Cowboyok és űrlények című fantasztikus westernben láthatjuk, amelyben még ruháit is ledobja, de nem az invázióra készülő idegenek kedvéért.

(Cowboys & Aliens – hazai bemutató: 2011. augusztus)

Michael Bay mégsem akar saját Ponyvaregényt

Eddig úgy tudtuk, a Transformers 2 után azt szerette volna Michael Bay, ha kivehet egy év alkotói szabadságot és megvalósíthatja dédelgetett tervét: egy Ponyvaregény-szerű véres vígjátékot szeretett volna forgatni, kevés pénzből. – Az ötletet egy újságcikk adta – mesélte akkor a rendező. – Egy csapat testépítőről szólt, akiknek az agyára ment a sok szteroid. Bűnszövetkezetet alakítottak, amely a fél várostól védelmi pénzt akart szedni, csakhogy szembetalálták magukat a valódi maffiával, és ebből nagy baj lett. Amolyan Ponyvaregény-szerű film lehetne, sok fordulattal, ütős dumákkal meg csavaros szerkezettel.

Nos, Bay most elhatárolódik akkori kijelentéseitől, mondván, volt már benne két Martini, amikor ezt a tervét vázolta a Paramount stúdió főnökének. Rögtön le is tett álmáról, amikor a nagyfőnök két érvet említett, miért kell Baynek azonnal megcsinálnia a Transformers 3-at.

Őt (a főnököt) páros lábbal kirúgják, ha nem vezényel le egy sok pénzt hozó szuperprodukciót.

A Transformers 3 kétezer embernek ad munkát válság idején.

Bay ezek után belátta, hogy a saját kis Ponyvaregénye még várhat egy kicsit, ugyanakkor megfogadta, a Transformers 3 nem lesz olyan vacak, mint ez előző rész, amelynek forgatókönyve a nagy írósztrájk idején fogant, magyarul nem volt kompetens szerző, aki kellő szakértelemmel dolgozhatott volna rajta.

(Transformers: The Dark of the Moon – hazai bemutató: 2011. június 30.)

Thor úgy zúz, mint Tyson

A Thor című szuperprodukcióban egymást érik a látványos akciók, amelyek kimunkálása több mint egy éven tartott. Kezdetben nagy gondot jelentett Chris Hemsworth-nek, milyen mozgáskultúrát sajátítson el annak érdekében, hogy az általa alakított száműzött isten, Thor igazán impozáns legyen, amikor küzdelemre kerül a sor. – Adva van egy nagydarab, mérges isten, talpig páncélban – magyarázza a színész, miből indult ki. – Nyilván nem kimondott Bruce Lee, vagyis a mozgása kissé darabos, viszont ha valahova odacsap, az maradandó nyomot hagy. Megnéztünk pár pankrátort, gondoltuk, hasonló műfaj, de aztán rájöttünk, röhejes lenne, ha egy isten is úgy bohóckodna, mint ők. Igazi harcosra volt szükségünk, és így jutottunk el Mike Tysonig. Ismerős? Nagydarab, mérges, és ha valahova odacsap, az maradandó nyomot hagy. Hasonló alkatú vagyok, azaz hosszú a lábam, de az erőteljes testfelépítésem miatt mégis viszonylag alacsonyan van a súlypontom. Hetekig gyakoroltam Tyson-videókra, mielőtt elkezdtük betanulni a konkrét koreográfiát az egyes jelenetekhez. Remélem, Mike nem kér majd jogdíjat, miután megnézte a filmet...

(Thor – hazai bemutató: 2011. április 28.)

Natalie Portman tisztaságmániás lett

Eddig nem volt semmilyen heppje Natalie Portmannek, de amióta várandós, rákattant a higiénikus kéztörlőkre. Neszeszerében kétféle fertőtlenítő kendőt hord magával, és ő, aki korábban olyan közvetlen volt, mostanában nem szeret kezet fogni, s igyekszik minél távolabb állni az emberektől. Gyermekének apja és leendő férje, Benjamin Millepied koreográfus sokáig nem aggódott párjának állapota miatt, és igyekezett humorral elütni a dolgot, de amikor Natalie fertőtleníttette otthonukat és minden szobába párásító berendezést rakatott, hogy a levegőt portalanítsa, már az ő homlokát is gondok kezdték redőzni. – Natalie a baba egészsége miatt aggódik, ez az oka a tisztaságmániának, de ez a legtöbb első gyermekes szülőre igaz, és gyorsan elmúlik – mondja egy szakértő, ami egyelőre sovány vigasz a színésznő környezete számára.

A színésznő mintha csak megérezte volna, hogy egy darabig nem állhat kamera elé: tavaly annyi filmet forgatott, hogy idén állandó vendég a mozikban. Már látható a Csak szexre kellesz, és bemutatás előtt áll a Thor című szuperprodukció, továbbá a Király! című vicces fantasy.

(Thor – hazai bemutató: 2011. április 28.)

(Your Highness – hazai bemutató: 2011. július)

Top 10 országos (2011. március 10-13.)



süti beállítások módosítása