látogató számláló

A gondozó és az oroszlánok

Kevin James ideiglenesen beköltözött a Bostoni Állatkertbe. Természetesen csak addig, míg leforgatta A gondozoo című vígjátékot...

Kevin James ideiglenesen beköltözött a Bostoni Állatkertbe. Természetesen csak addig, míg leforgatta A gondozoo (The Zookeeper, hazai bemutató: július 21.) című vígjátékot, melyben egy kissé esetlen állatkerti ápolóként saját neveltjeitől tanulja a csábítás művészetét, amelyet szíve választottján (Leslie Bibb) azonnal ki is próbál.

A film sztárjai (James mellett Rosario Dawson és a Másnaposok-ban híressé vált Ken Jeong) mellett a főszerepet a beszélő állatok játsszák: a filmben oroszlán, medve, majom és strucc is fontos szerepet kapott, de a legvidámabb jelenet talán mégis az, amikor Kevin James kedvenc gorillájával kiszökik kocsmázni. Nem volt könnyű szerep.

– A hüllőket sajnos nem kedvelem – nyilatkozta a film főszereplője. – Rettentően félek tőlük. Hozzájuk képest minden állattal szívesen dolgozok, bár amikor először maradtam kettesben egy jelenet forgatásán Felixszel, a tízéves hímoroszlánnal, az eddigi elgondolásom az állatokról megdőlni látszott.


süti beállítások módosítása