látogató számláló

Lincoln a katonák között

Hétfőn megtartották az Abraham Lincoln, a vámpírvadász című különleges kaland-akció-horrorfilm világpremierjét New Yorkban, természetesen a Lincoln Square 13.-ban, ahol az AMC Loews mozi található. A sztárok, az alkotók mind jelen voltak, a premiernek csupán egy hibája volt: hogy nem ez volt a bemutató.

Hétfőn megtartották az Abraham Lincoln, a vámpírvadász (Abraham Lincoln Vampire Hunter, hazai bemutató: augusztus) című különleges kaland-akció-horrorfilm világpremierjét New Yorkban, természetesen a Lincoln Square 13.-ban, ahol az AMC Loews mozi található. A sztárok, az alkotók mind jelen voltak, a premiernek csupán egy hibája volt: hogy nem ez volt a bemutató.

Egy héttel korábban, múlt szerdán ugyanis levetítették már a filmet egy 1800 fős válogatott közönségnek: azoknak a tengerészeknek és katonáknak, akik a Közel-Keleten állomásozó USS Abraham Lincoln anyahajón szolgálnak. Benjamin Walker, az USA 16. elnökét életre keltő színész filmbeli kosztümjében érkezett: cilinderben és körszakállal osztogatta az autogramot a hajó több mint 30 fokos hangárjában tartott nagy sikerű vetítés után. A lelkesedésen persze osztoznia kellett partnernőjével, a filmben szereplő Erin Wasson szupermodellel, akit a katonák nála is nagyobb örömmel fogadtak.

A New York-i premieren rajtuk kívül már a rendező Timur Bekmambetov, a producer Tim Burton és az összes színész is megjelent.

– Fantasztikusnak találom az ötletet, hogy országunk egyik legnagyobb történelmi alakja titokban vámpírokra vadászott– nyilatkozta Walker, aki egyébként éppen ma lett 30 éves. – Ettől olyan őrült jó a film. És különben is: mi mást várnánk Tim Burton és Timur Bekmambetov közös filmjétől? Nyilván őrületet.


süti beállítások módosítása