látogató számláló

Most már biztos: lesz új Szellemirtók-film!

Van az a vicc, hogy

"- Aztán útban van-e már a következő gyerek?
- Ez az egy is útban van!"

Nos, én innen közelítem meg a hírt: útban van a következő Szellemirtók-film. Tudjátok, az a női csapattal rebootolós, ami már szóba jött korábban.
Dan Aykroyd már vagy két évtizede tervezgeti a folytatást a régi kollégákkal, de nem akart összejönni. Pedig már a Marvel-moziverzumhoz hasonló filmes univerzumot is elképzelt a Szellemirtóknak. Közben Harold Ramis elhunyt, Bill Murray folyton nemet mondott, aztán úgy döntöttek, újrakezdik az alapoktól az egészet, ám most a hölgyeké lesz a főszerep.
Paul Feig, a Koszorúslányok és a Női szervek rendezője dirigálja majd az alkotást, a forgatókönyvet pedig Katie Dippolddal együtt írja, aki a Női szervek forgatókönyvírója is volt.
Erről még nyilván nem döntöttek, de könnyen lehet, hogy Melissa McCarthy, Sandra Bullock vagy Kristen Wiig ölti majd magára a szellemirtó-overallt. Egyébként Bill Murray-t is megkérdezték, kit látna szívesen főszereplőként ebben a filmben. Kristen Wiig és Melissa McCarthy nevét mondta, valamint Emma Stone-t és Linda Cardellinit.

Én személy szerint nem nyugodtam meg...

female_ghsotbusters.jpg


süti beállítások módosítása