látogató számláló

A Monty Python és a bakik

Ritka ugyan, de azért fellelhetők felvételek a Monty Python múltjából, ahol bizony ők is hibáznak. Örülünk? Naná!
Graham Chapman röhögését például, amit a Gyalog galopp forgatásán hallatott - valószínűleg a szerepben maradt Michael Palin bakija közben -, legalább tízszer meghallgattam egymás után, ha nem többször. De ott van a kevésbé ritka, talán minden Python-rajongó által ismert, a Hollywood Bowl színpadán látott Terry Jones-féle parókaröptetés. És a repülő birkákról sem könnyű álbajusszal, franciául beszélni...
Arról nem is beszélve, hogy egy döglött papagáj mellett sem lehet egyszerű komolynak maradni.

EGYÉB: Monty Python (majdnem) élőben a Cinema City műsorán

HolyGrail.jpg


InterCom: 2014. februári megjelenések

Ben Affleck és Justin Timberlake szerencsejátékozik, James Franco és Seth Rogen szembenéz a világvégével, a klasszikus Robotzsaru bekékül és új transzfert kap, és megtudhatjuk, milyen az első igazi nyár, valamint azt is, hogy mi történt a Parkland kórházban 1963. november 22-én.


Michael Douglas és a Marvel

A 69 éves színész fogja játszani Dr. Hank Pymet Edgar Wright Ant-Man c. filmjében, a korábban ezzel a szereppel kapcsolatban emlegetett Paul Rudd pedig Scott Lang szerepét kapta, aki a képregények szerint ellopta a Hangya-szerkót Pymtől.

michael_douglas.jpg


Csupasz pisztoly - Felemelkedés (The Naked Gun Rises) - trailer

Amíg a Csupasz pisztoly remake-re/rebootra/folytatásra várunk(?) Ed Helms főszereplésével, nézzétek meg ezt a trailer mashupot!
(Ha pedig még nem láttátok, tekintsétek meg Batman pillanatait azokban a klasszikus filmekben, amelyekben semmi keresnivalója. Klikk ide!)


Rossz szomszédság (Neighbors) - 2. feliratos előzetes

Tervezett hazai bemutató: 2014. május 15.

neighbors-movie-efron-picture-1.jpg


Alkonyattól pirkadatig (From Dusk Till Dawn: The Series) - sorozat trailer + plakát

Ahogy korábban már szó volt róla, Robert Rodriguez tévésorozatot készített (a Quentin Tarantino által írt) klasszikus filmjéből, amely március 11-én debütál az El Rey Network műsorán, melyet egészen véletlenül Rodriguez alapított. A Gecko fivéreket D.J. Cotrona és Zane Holtz alakítja, Don Johnson pedig Earl McGraw seriff szerepében lesz látható.

update: Megérkezett a hosszú trailer.


Trónok harca: 4. évad - trailer

Magyarországon április 7-én indul az új évad. A magyar feliratos verzióért klikk ide!

game_of_thrones.jpg


süti beállítások módosítása