látogató számláló

Star Wars: Rogue One - teaser trailer

Utolsó napjához érkezett a Star Wars Celebration, ahol - ahogy az egy Star Wars témájú rendezvényhez illik - a nép megkapta, ami kijárt nekik. Például egy új Star Wars: Az ébredő Erő előzetest és még a címben említett, Gareth Edwards rendezésében 2016. december 16-án érkező spin-offról is megtudtak néhány infót. Plusz még egy kedvcsinálót is kaptak hozzá, amit most - kamerás minőségben - ti is megnézhettek. (Ezt nevezem én ovációnak annál a bizonyos sziluettnél!)
A film története egyébként a IV. rész előtt játszódik, a főszereplője pedig az Oscar-jelölt Felicity Jones (A mindenség elmélete), aki lázadó katonaként azon csapat tagja, amely a Halálcsillag tervrajzainak megszerzésén munkálkodik.


Jurassic World - plakát

A Jurassic World harmadik új plakátján Chris Pratt és a raptor-osztag száguld, hogy időben láthassák az új trailert, amely holnap érkezik, és ha helyesek az információim, az előzetes, amely egyébként 2 és fél perces, a magyar ítészektől 16-os korhatárt kapott.

jurassicworld_p5_620.jpg


Batman v Superman: Dawn of Justice - teaser trailer

A Warner megunta a kamerás verziókkal szembeni küzdelmet és inkább korábban közzétették a hivatalos, HD felbontású előzetest. Ismerős a helyzet? (Elnézést, hogy ilyen későn osztom meg veletek ezt a videót, de ez most így jött össze!)
Vélemények a látottakról? Ne tartsátok magatokban!


Jurassic World - plakát

54 nap a magyar premierig és 2 nap az új előzetesig. Tegnap már volt egy plakátunk, az ide kattintva nézhető meg.

jurassicworld_p4_620.jpg


Jurassic World - plakát

55 nap a magyar premierig. A filmhez kapcsolódó további bejegyzések, videók és képanyagok ide kattintva tekinthetők meg.

jurassicworld_p3_620.jpg


Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens) - 2. teaser trailer

Mivel nem akarom húzni az időt azzal, hogy szöveget pötyögök be, ezért most elégedjetek meg csak ennyivel. A videó úgyis érdekesebb, mint az, ami ide van írva.


Kövesd élőben a Star Wars Celebrationt!

Magyar idő szerint este 7-kor indul a műsor. Szóljatok a haveroknak is!


Játék: nyerj csoportos belépőt a Tökéletes hang exkluzív vetítésére!

Hamarosan a mozikban a Tökéletes hang második része, és a forgalmazó úgy döntött, felfrissíti az emlékeiteket, ezért tart egy exkluzív, egyszeri vetítést az első részből.
10 játékos neve kerül majd kisorsolásra, a nyertesek pedig nem csak abban a különleges helyzetben lesznek, hogy részt vehetnek ezen a zártkörű előadáson, de azt is eldönthetik, hány embert szeretnének magukkal vinni. (Bővebben a bejegyzésben.)
Köszönjük a lehetőséget a UIP-Duna Filmnek!


Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens) - plakátok

A mai napon elstartolt a Star Wars Celebration nevű négynapos rendezvény, amelyről kiszivárgott már egy rohamosztagos képe, és most plakátok is érkeztek. Természetesen a nap legfőbb attrakciója az új előzetes, melyet vagy közzétesznek a neten is, vagy meg kell várni a Bosszúállók: Ultron kora premierjét, vagy valaki kiszivárogtatja...
Addig is ide kattintva elolvashatjátok a film összes szereplőjének nevét, amely állítólag biztos forrásból származik, de még nem erősítette meg senki, és szintén biztosnak mondott forrásból származóan ide kattintva elolvasható az új trailer várható tartalma.

sw7_p01.jpg


Batman v Superman: Dawn of Justice - trailer beharangozó

20 másodperc. Egyelőre ennyi. A többi majd április 20-án érkezik egy 2 perces előzetes formájában. 


Új magyar előzetesek (2015. április 14.)

Pixel (Pixels); Bíborhegy (Crimson Peak); A kém (Spy) - 2. magyar előzetes; A pláza ásza Vegasban (Paul Blart: Mall Cop 2); AlohaHotel Transylvania 2. - Ahol még mindig szörnyen jó (Hotel Transylvania 2); Insidious - Gonosz lélek (Insidious: Chapter 3); Csábítunk és védünk (Hot Pursuit).


Kritika: Drót (The Wire)

A Drót az HBO egyik legjobb sorozata! Meg merem kockáztatni, hogy aki jártas a sorozatok világában, az már hallott róla. A legtöbb ember top 10-es kedvenc sorozatai között általában ott szokott lenni. Nem véletlenül!

the-wire.jpg


Terminator Genisys - 2. trailer

Az első magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg. 


Ant-Man - trailer

Legjobb. Vonatos. Jelenet. EVÖR.


süti beállítások módosítása