látogató számláló

Deadpool - Comic-Con trailer

Sajnos az egyszerű földi halandókhoz, akik nem lehetnek ott a Comic-Conon, nem mindig jutnak el az ott levetített előzetesek, mert a stúdiók nem töltenek fel mindent hivatalosan. Ilyenkor marad a kamerás felvételek kiszivárogtatása.
Így történt ez a jövő év elején érkező Deadpool esetében is, amely a trailer alapján kib*szottul jónak ígérkezik, és mint április 1-je óta tudjuk, az alkotók az R besorolást célozták meg, így nem csoda, hogy előzetesben is van egy kis vér.


Ash vs Evil Dead - trailer

Aki arra számított, hogy az alkotók a '80-as éveket maguk mögött hagyva már nem olyan maszkokat alkalmaznak, mint a klasszikus Gonosz halott-trilógiában, hanem inkább olyan zombikat teremtenek, mint a The Walking Dead alkotói, valamint a testből kiömlő művér sem lesz már annyira elrugaszkodva a valóságtól, azokat el kell hogy keserítsem: pontosan ugyanolyan, mint régen.
De az igazi(!) Evil Dead-nek ez a lényege! (Felejtsük most el a 2013-as dolgot.) Egy kis költségvetésű horror-vígjáték "gagyi" maszkokkal. És én pontosan egy ezt továbbvivő sorozatot várok. A Comic-Con alkalmából meg is érkezett az első teljes előzetes, ahol Ash összeszedi magát, aztán nekiáll annak, amihez a legjobban ért.


Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens) - werkfilm

A Star Wars rajongói kaptak egy ilyen videót a Comic-Conon. Szerencsére nem kellett kiszivárogtatni, hiszen az alkotók feltöltötték nekünk. Pillants be a kulisszák mögé, amelyek végre nem CGI segítségével készültek!
Hol van már karácsony? HOL VAN?!
Magyar előzetesek itt és itt. A következő trailer valamikor ősszel érkezik.


süti beállítások módosítása