látogató számláló

Még mindig nem mennek nyugdíjba a Feláldozhatók

A harmadik rész kritikai és anyagi bukása ellenére úgy tűnik, folytatódik a The Expandables - A feláldozhatók.
A gyártók, a Nu Image és a Millennium Films megállapodást kötöttek az SP International Pictures, az SSXH Beijing és a Max Screen Film Distribution cégekkel. A forgatás 2016-ban kezdődhet - részben Kínában -, a bemutató pedig 2017-ben esedékes. A rendezőt és a szereplőket még nem jelentették be, de Sylvester Stallonén kívül Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture és Arnold Schwarzenegger visszatérése esélyes.

Reméljük, Stallone tartja a szavát és a PG-13 helyett újra az R besorolást célozzák be - bár úgy tűnik, csalódott annyira az előző rész miatt, hogy ne próbálkozzon még egyszer azzal, hogy a kiskorúakra is tekintettel van.

expendables3_pic_620.jpg


Handjob Cabin - trailer

Azt hiszem, nem érdemes kommentárt fűznöm hozzá.


Változások a Marvel ütemtervében

Folytatást kap A Hangya, ezért a már korábban bejelentett 3. fázisban - amely egyébként jövő tavasszal indul az Amerika Kapitány: Polgárháborúval - történt némi változás.

2018. július 6-án érkezik az Ant-Man and the Wasp (A Hangya és Darázs) című produkció. Így a Black Panther 2018. február 16-ra került át 2018. július 6-ról, a Captain Marvel pedig 2019. március 8-ra 2018. november 2-ről. Ezen kívül bejelentettek három új dátumot, azonban ezeket a hozzájuk tartozó címek nélkül: 2020. május 1., 2020. július 10., 2020. november 6.
Lehet tippelgetni, hogy mik jönnek ekkor.

marvel_phase3.png


Han Solo előadja József Attila "Ha nem leszel..." c. versét

"Jó hír a Star Wars rajongóknak:
Az új részben Harrison Fordot - szokás szerint - Csernák János szinkronizálja!

...addig is amíg várakozunk, ezzel a kis verses videóval szeretném mindenkinek megköszönni a sok szeretetet és a töretlen érdeklődést"

- olvasható Csernák János honlapján.


Cápa 19 (Jaws 19) - trailer

Ettől a Universal által (Marty McFly 2015-be történő megérkezését ünnepelendő) összerakott hivatalos Cápa 19 kamuelőzetestől be fogtok sz*rni - de nem a félelemtől!


Dínó tesó (The Good Dinosaur) - 2. trailer

Az előző előzetesek magyar változatai itt és itt tekinthetők meg.


süti beállítások módosítása