látogató számláló

Top 10: 2016 legjobb filmjei

Lassan a hátunk mögött hagyjuk az idei évet, így arra gondoltam, hogy összeállítok egy toplistát az idei év legjobb filmjeiről. Bár a múltkor már feszegettem a témát, hogy az idei filmtermés nem volt valami maradandó, de miközben próbáltam összeszedni az általam legjobbnak ítélt darabokat, egyre inkább rájöttem, hogy azért 2016-ban is születtek emlékezetes alkotások. Persze ez egy szubjektív összeállítás, nekem az alábbi filmek okoztak maradandó élményeket. Remélem, Nektek is megannyi filmes élményben volt részetek, mint nekem. Nem is húznom tovább az időt, íme az én top 10-es listám.


Logan - plakát

Tervezett hazai bemutató: 2017. március 2.

logan_p3.png


Utazók (Passengers) - plakátok

A magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg, a magyar tv szpot pedig itt.

passengers_p6.png


Alien: Covenant - magyar előzetes

A galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes – egyetlen lakója a szintetikus David (Michael Fassbender), a szomorú végű Prometheus-expedíció utolsó túlélője.

Tervezett hazai bemutató: 2017. május 18.


John Wick: 2. felvonás (John Wick: Chapter Two) - trailer + plakát + banner

Az előző trailer magyar változata ide kattintva tekinthető meg.


Gru 3 (Despicable Me 3) - magyar előzetes + plakátok

Az előzetest már láthattátok nálunk, de a különösen érdekfeszítő teaser plakátok eddig kimaradtak, így ezt most muszáj pótolnunk!


Kritika: Assassin's Creed

Asszaszinok a Templomosok ellen.

Idén játékadaptációkból sem volt hiány. Gondoljunk csak vissza, volt itt Angry Birds-film, Warcraft, sőt a PlayStation egyik exkluzív játéka, a Ratchet és Clank is idén mutatkozott be a nagyvásznon. Az év végén pedig megkaptuk az Assassin’s Creed-játéksorozat adaptációját is. Utoljára Ubisoft-játékból 2010-ben láttunk feldolgozást, ez volt a Perzsia hercege: Az idő homokja, ami szerintem rettentő rossz volt és egyáltalán nem volt méltó a játéksorozathoz. Szóval volt miből okulniuk a Ubisoftnál és úgy tűnt, hogy az Assassin’s Creed-film esetében megpróbálják a legtöbbet kihozni magukból ahhoz, hogy méltó adaptációja legyen a frnchise-nak. Sőt az alapötletük az volt, hogy nem a játék valamelyik részét dolgozzák fel, hanem egy külön sztorit találtak ki a filmhez, hogy nagyobb szabadsága legyen a forgatókönyvíróknak. A játékrajongók most biztos szomorkodnak, hogy egyik kedvenc irányítható főhősüket se láthatják a vásznon, és bár én is nem egy Assassin’s Creed-játékkal játszottam, nekem ez nem okozott semmiféle gondot.

assassinscreed_pic06.png


süti beállítások módosítása