látogató számláló

Clint Eastwood bunyózik

Aki kamera előtt akar bunyózni, annak alaposan fel kell készülni a produkcióra, ha pedig Clint Eastwood a rendező, akkor még inkább érdemes tökéletes teljesítményt nyújtania.


Moszkvai vadság

A műfajok nem arra valók, hogy őrizzék őket: a műfajkeveredés mindig segít. Ebben hisznek A legsötétebb óra alkotói.


Jégkorszak - Scrat's Continental Crack-Up


Clooney Pittről

Három hónappal azután, hogy a rangos Telluridi és Torontói Filmfesztiválon elbűvölte a közönséget, a héten a New York-i és Los Angeles-i mozik műsorára is felkerül a Kerülőutak rendezője, Alexander Payne új filmje, az Utódok: ezért tartották most kedden a keserédes vígjáték Los Angeles-i premierjét a Beverly Hills-i Samuel Goldwyn Theaterben.


New Yorkban kezdődik a szilveszter!

Ha eddig kérdés lett volna, hogy jó-e New Yorkban élni, mától végleg egyértelmű a válasz: közzétették, hogy a helybeliek láthatják a világon először Garry Marshall új, Hollywood szinte minden sztárját felsorakoztató romantikus vígjátékát, Szilveszter éjjel-t.


Denzel Washington balesetet szenvedett – vagy mégsem?

„Hódeszka-balesetet szenvedett Svájcban Denzel Washington. Az Oscar-díjas sztár a népszerű Zermatt üdülőhelyen túlságosan nagy sebességgel siklott a lejtőn, elvesztette uralmát a hódeszka fölött, és egy fának csapódott. Hiába viselt bukósisakot, a becsapódás erejétől szörnyethalt.”


Titanic 3D - trailer

James Cameron bevezetőjével: klikk!


Brave - trailer


Mirror, Mirror - trailer

Tarsem Singh Hófehérkéjének előzetese.


Förtelmes főnökök

Elviselhetetlen a főnököd? Te mit tennél vele?


Tom Cruise decemberben Dubajba megy

A Mission: Impossible – Fantom protokoll lesz az idei Dubaji Nemzetközi Filmfesztivál szenzációja, pontosabban Tom Cruise és a szuperprodukció stábja.


Két hónapig szendvicsen élt Banderas

Nagyjából húsz éve nem eszik szendvicset Antonio Banderas, és ennek megvan az oka...


süti beállítások módosítása