látogató számláló

The Man with the Iron Fists - trailer


Bullet to the Head - trailer


Hupikékek után: Alf!

Az űrlények nem feltétlenül akarják elfoglalni a világot, nem fertőzőek és nem rabolnak emberi testeket. Legalább is van olyan vélemény is, hogy az ufóknak négy foga van, kicsik, szőrösek, gyakran tesznek rossz fát a tűzre, de akit egy család befogad és elrejt, az nagyon megkedveli majd a saját idegenjét… még ha mindent fel is forgat az illető.


Pi úszni tanul

Meglepően sok kritikus használta ezt a szót a francia-kanadai Yann Martel angolul írt regényével, a Pi életé-vel kapcsolatban 2002-es megjelenése után: lefilmezhetetlen.


Mindennél jobb nagyfiúk

Chris Rock visszatér. És jön vele Adam Sandler, Kevin James, David Spade, Rob Schneider és Salma Hayek – vagyis készül a Nagyfiúk 2.


Biel emlékei

Jessica Biel pontosan tudja, mire szeretne emlékezni. A 30 éves színésznő az ellenállás egyik harcosát alakítja Az emlékmás-ban (Total Recall, hazai bemutató: augusztus 16.), Len Wiseman rendező távoli jövőben játszódó akciófilmjében.


The Last Stand - trailer


Mavericks - Ahol a hullámok születnek - magyar előzetes


Toy Story: Partysaurus Rex - ízelítő

A legújabb Toy Story-kisfilmet a Némó nyomában 3D előtt láthatjuk majd, minden bizonnyal Magyarországon is.


Toy Story: Partysaurus Rex - ízelítő

A legújabb Toy Story-kisfilmet a Némó nyomában 3D előtt láthatjuk majd, minden bizonnyal Magyarországon is.


Keira Knightley Moszkvába vágyott, de hiába

Kicsit fura arcot vágott Keira Knightley, amikor megtudta, hogy nem eredeti orosz helyszíneken forgatják majd az Anna Kareninát, hanem az angliai Surrey grófságban.


Keira Knightley kémfeleség lesz

A Paramount stúdió most már biztosan feltámasztja a Tom Clancy-regényekből készült sorozatát, amelyben Jack Ryan védelmezi a szabad világot az összes létező ellenségétől. A Vadászat a Vörös Októberre, a Férfias játékok, a Végveszélyben és A rettegés arénája után a Without Remorse című opusz kerül vászonra.


Bourne mindenkit levert

Szépen nyitott A Bourne-hagyaték Észak-Amerikában, több mint 38 millió dolláros bevételével a toplista első helyén végzett. Ez különösen akkor becsülendő eredmény, ha figyelembe vesszük, hogy a főszereplő, Jeremy Renner először visz a hátán egyedül egy filmet.


Kiakadtak Teden az új-zélandiak

Számos panasz érkezett az új-zélandi reklámfelügyelethez a Ted című vígjáték tévében látható előzetese miatt. A kifogásolt reklámban Ted, a huncut plüssmackó többek között egy vonalkód-leolvasót molesztál, ami sértette több néző érzékenységét. A reklámfelügyelet tüzetesen kivizsgálta a panaszokat, és a következő eredményre jutott: a vonalkódot molesztáló plüssmackó nem sérti a jó ízlést, MERT VICCES!


Kritika: A sötét lovag - Felemelkedés

A Sötét lovag útja a végéhez ért. Íme egy élménybeszámoló róla.


Looper - A jövő gyilkosa - magyar előzetes

Ebben a futurisztikus akcióthrillerben az időutazás már valóság - ám illegális, és kizárólag a feketepiacon kínálják. Ha a maffia meg akar szabadulni valakitől, az illetőt harminc évvel visszaküldik a múltba, ahol aztán egy jövőgyilkos, mint Joe (Joseph Gordon-Levitt), szépen elintézi. Joe egyre gazdagabb, élete pompás. Egészen addig, amíg a maffia el nem dönti: Joe-nak saját jövőbeli énjével (Bruce Willis) kell végeznie. A filmet Rian Johnson írta és rendezte, további szereplői pedig Emily Blunt, Paul Dano és Jeff Daniels.


Parajelenségek 4 - magyar előzetes

Szavazzon a Facebookon, aki parázni akar premier előtt!


süti beállítások módosítása