látogató számláló

A Jurassic Park 4. új címe

A Universal bejelentette, hogy a Jurassic Park negyedik(?) részének új címe Jurassic World lesz. A 2015. június 12-én bemutatandó filmet 3D-ben forgatják. Viszont már nem Rick Jaffa és Amanda Silver (A majmok bolygója: Lázadás) forgatókönyvéből, hanem a rendező, Colin Trevorrow és az általa rendezett Kockázatos túrát író Derek Connolly szkriptjéből.
A producer Steven Spielberg, Frank Marshall és Pat Crowley lesz. (Kathleen Kennedy nem bábáskodik a film fölött, mert a Star Wars-szal van elfoglalva.)

A sztoriról viszont semmit nem lehet tudni, bár korábban voltak pletykák vízben élő őslényekről és megszelídített dinoszauruszokról, illetve Sam Neill, aki elvileg nem fog szerepelni ebben a filmben, azt állította, hogy nem folytatás lesz, hanem reboot.

Jurassic Park rajongóként várom, akármi is lesz belőle, hacsak nem valami orbitális hülyeség. (Azért a megszelídített raptorok eléggé annak hangzanak, de reméljük, hogy az tényleg csak pletyka, de a vízi lényekből megnézném, mit tudnak kihozni.) Vélemények?

update: Közzétették a film ún. pitch trailerét. Itt megtekintheted.
update 2 (2013. 11. 28.): A rendező azt írta a Twitteren, hogy a film 22 évvel a Jurassic Parkban történtek után fog játszódni.

jurassicworld.jpg


süti beállítások módosítása