látogató számláló

Pro Video: 2015. májusi megjelenések

A nagymenők jubilálnak, Bryan Millst harmadszor is felidegesítik, Meryl Streep és kollégái bemerészkednek a fák közé, a Disney pedig összeverbuválja a Mavel Hős6osát.


Poltergeist: Kopogó szellem (Poltergeist) - magyar plakát

Ez a "látomás" szó csak engem zavar ebben a kontextusban? Ennél talán még egy fokkal idegesítőbb volt az "XY látnoki képességű rendezőjétől".
Magyar előzetest itt találtok a filmhez.

poltergeist_hun_p1_620.jpg


007 Spectre - A fantom visszatér (Spectre) - teaser trailer

24...


Kézzel festett hátterek a klasszikus Star Wars-trilógiában

Réges-régen, egy CGI nélküli* korszakban még másképp készültek a speciális effektek, mint manapság. Akkor még nem számítógépen alkották meg a nem létező, díszletként megépítve túl drága - vagy lehetetlen - háttereket, majd illesztették be azokat a színészek mögé: kézzel festették őket festékkel és ecsettel szinte fotorealisztikus képeket alkotó művészek. És hogy hogyan kerültek bele a szereplők ezekbe a "művészi környezetekbe"?

sw_mattepainting_15.jpg


A hangok (The Voices) - magyar előzetes

Mielőtt Ryan Reynolds a jövőre érkező Deadpoolban nagydumás maszkosként vérfürdőt rendezne (a PG-13 keretei között), idén vérfürdőt rendez nagydumás barátai társaságában (18-as korhatárral ellátva). A további főbb szerepekben Anna Kendrick, Gemma Arterton és Jacki Weaver látható. A rendező a Persepolis c. animációs filmért Oscar-díjra jelölt Marjane Satrapi.
A filmet tavaly januárban már bemutatták a Sundance-en és még néhány fesztiválon, ám szélesebb közönség elé csak idén került. Itthon április 2-án mutatják be.


IC vs. CC - Round 2: a Végre otthon! c. animációs filmet nem játssza a Cinema City

Akik figyelemmel kísérik a magyarországi filmforgalmazás alakulását, emlékezhetnek egy kísértetiesen hasonló esetre, amikor is tavaly júliusban a szintén az InterCom által forgalmazott A majmok bolygója - Forradalom nem került a Cinema City mozijainak műsorára. Úgy tűnik, az eset megismétlődni látszik. Két kérdés merült fel bennem: kell-e félni attól, hogy ez rendszeres lesz a két cég között, illetve egy animációs film is sikeres lehet-e itthon a Cinema City nélkül, ahogy A majmok bolygója?
Nos, ezekre majd egy kicsit később derül fény, viszont itt az InterCom hivatalos közleménye.


Fantasztikus négyes (Fantastic Four) - plakát

Megérkezett a film második plakátja. (Az első itt). A magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg.

fantastic_four_p2_620.jpg


A Bosszúállók is jó barátok...

A Bosszúállók: Ultron kora (új magyar előzetes és magyar plakátok itt) premierjéhez közeledve - 44 nap a magyar bemutatóig - készüljünk fel egy ilyen kis aprósággal.


Mission: Impossible - Titkos nemzet (Mission: Impossible - Rogue Nation) - trailer + plakát

Megérkezett a 2015. decemberéről előrehozott Mission: Impossible - Rogue Nation első előzetese. A film rendezője Christopher McQuarrie (Jack Reacher).


süti beállítások módosítása