látogató számláló

Az Útvesztő - Tűzpróba (Maze Runner: The Scorch Trials) - trailer + plakát

Tervezett hazai bemutató: 2015. szeptember 17.


A Hangya (Ant-Man) - magyar plakát

Joss Whedon azt mondja Edgar Wright (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok, Világvége, Scott Pilgrim a világ ellen) és Joe Cornish (Idegen arcok, Tintin kalandjai) eredeti forgatókönyvéről, hogy ez volt a Marvel eddigi legjobb forgatókönyve. Sajnos nem tudjuk, hogy végül mennyit hagytak meg belőle, de remélem, az a plakáton olvasható sor, hogy "Írta: Edgar Wright és Joe Cornish, forgatókönyv: Edgar Wright és Joe Cornish és Adam McKay és Paul Rudd" nem csak azt jelenti, hogy megmaradt a cím.
A legújabb magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg.

antman_hun_p1_n.jpg


Black Mass - trailerek

Johnny Depp próbál megszabadulni a skatulyától, mely szerint már csak rosszul tud filmet választani. A Whitey Bulgerről szóló film további szerepeiben Benedict Cumberbatch, Dakota Johnson, Juno Temple, Joel Edgerton és Kevin Bacon látható.
Hazai bemutató: 2015. őszén.


Pro Video: 2015. júniusi megjelenések

Benedict Cumberbatch kódot fejt, Jupiter felemelkedik, Csingiling megint itt van, miközben a hiba be van építve.


Kritika: Mad Max - A harag útja

Általában, mikor egy sikeres szériához újra hozzányúlnak, sok jó nem szokott belőle kisülni. De még akkor is veszélyes ez a dolog (és rosszul sülhet el), mikor a széria atyja nyúl vissza kedvenc szériájához, mert erre is láttunk már példát. Az idei év meg aztán tényleg a régi szériák megpiszkálásának éve. Ebből is látszik, hogy Hollywoodnak nincsenek új ötletei. Tessék csak megnézni, hogy mik mennek a mozikban: könyvadaptációk, szuperhősfilmek és régi szériák folytatásai, vagy újragondolásai.

madmax_kep_620.jpg


40 éves az Industrial Light & Magic

Az egész 1975-ben kezdődött George Lucas-szal és a Star Wars-szal...
A Wired oldalán kapott egy írást az "ünnepelt".


Jurassic World - tv spotok

A magyar plakát után jöjjön egy tévéreklám-gyűjtemény. A Universal tegnap feltöltött néhány spotot, és mivel nem egyszerű nyomon követni, meg visszaemlékezni, hogy mely videókat raktam már ki, és melyeket nem, így most rátok zúdítok néhányat.
Valószínűleg van olyan, ami már szerepelt az oldalon, ugyanakkor ebben a bejegyzésben nincs benne. Azokat ide kattintva tudjátok megkeresni.


Jurassic World - magyar plakát

A magyar előzetesek itt és itt tekinthetők meg.
Költői kérdés: ha a végleges korhatár 12-es lett, akkor mit látott a második előzetesben a bizottság, amire ideiglenes 16-ost adott? Meggondolták magukat? Vagy az így értékelt jelenet nem került bele végleges filmbe? Esetleg a teljes kontextusban másként hat a dolog, mint egy rövid előzetesben? Ezt valószínűleg nem tudjuk meg, de azért érdekelt volna.

jurassicworld_hun_p1_n.jpg


A Hangya (Ant-Man) - 2. magyar előzetes

Úgy tűnik, mégsem hagyta meg a magyar forgalmazó az Ant-Man címet, ahogy arról korábban szó volt, és a többi Marvel-film címéhez igazodva ez is magyarítva lett.
A hazai bemutatóra 2015. július 23-ig kell várni.


Holnapolisz (Tomorrowland) - 3. magyar előzetes

Az előző magyar előzetesek itt és itt tekinthetők meg.
Hazai bemutató: 2015. május 28.


süti beállítások módosítása