látogató számláló

MIB-reboot Paul Feig rendezésében, Melissa McCarthy főszereplésével

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Sony a Men in Black rebootjára készül Will Smith és Tommy Lee Jones nélkül, továbbá az is nyílt titok, hogy Jump Street-Men in Black crossovert is terveznek.


A Sony kifejlesztette a világ első szellemfogó-gépét

A Proton Pack™ a világon először képes az ektoplazma befogására

Tokió, 2016. április 1. – A Sony Corporation ("Sony") képviselői ma bejelentették, hogy sikeresen tesztelték új terméküket, a Proton Pack™-et (#protonpack), melynek célja a párhuzamos dimenziókból származó anyag és információ befogása.


Bridget Jones babát vár (Bridget Jones's Baby) - magyar előzetes

Tervezett hazai bemutató: 2016. szeptember 15.


Kingsman: The Golden Circle - infók és concept artok

Az Empire magazin interjút készített a Kingsman - A titkos ügynökség (és a folytatás) író-rendezőjével, Matthew Vaughnnal, melyből kiderült, hogy a második rész címe Kingsman: The Golden Circle lesz. Töki (Taron Egerton) és Merlin (Mark Strong) természetesen visszatér, és ellátogatnak az Egyesült Államokba, ahol megtalálják a szervezetük amerikai változatát, melynek alább látható a főhadiszállása.


Átírta a múltat Ice Cube és Dr. Dre: az N.W.A igaz története

Nagy balhék, rendőrségi ügyek, rajongólányok és hamisítatlan hip-hop – erről szóltak a Niggaz With Attitude, azaz az N.W.A nevű legendás formáció mindennapjai a ’80-as, ’90-es években. Az Arabian Prince, DJ Yella, Dr. Dre, Eazy-E, Ice Cube és MC Ren alkotta banda történetét a Straight Outta Compton dolgozza fel, amiben a már DVD-n és Blu-rayen is elérhető film producerei, Ice Cube és Dr. Dre néhol izgalmasabbá teszik az egyébként sem unalmas múltat.


Jön a Mentőexpedíció bővített változata

Jön a Mentőexpedíció c. film bővített változata, még 2016-ban. Ez már hivatalos. Ami nem hivatalos, hogy egy ausztrál webshop június 8-ra ígérte a The Martian: Special Edition névre hallgató változat megjelenését - mielőtt törölték a bejegyzést.
Arról egyelőre nincs információ, hogy ebből is lesz-e 3D-s változat, illetve milyen kiszerelésben lesz még elérhető.


A Marvel Filmes Univerzumon belül indulna újra az X-Men?

A Comic Planet Culture For Life biztos forrásra hivatkozva azt híreszteli, hogy az X-Men - Apokalipszis lesz Bryan Singer utolsó X-Men-filmje, de a lényeg nem is ez, hanem az, hogy utána lenullázódik az X-Men széria és a Marvel Filmes Univerzummal közösen használnák a mutánsok világát.


Játék: nyerj belépőt A főnök (The Boss) premier előtti vetítésére!

Az Oscar-jelölt Melissa McCarthy (Koszorúslányok, Női szervek) egy iparmágnást alakít, aki börtönbe kerül bennfentes kereskedés miatt. Amikor kiszabadul, és Amerika legújabb kedvenceként akarja újra piacra dobni magát, a korábban átvert áldozatai közül nem mindenki igyekszik fátylat borítani a kétes múltra...
A főnök c. filmet most 5 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából. Feltételek a folytatásban.


süti beállítások módosítása