látogató számláló

Kingsman: The Golden Circle - infók és concept artok

Az Empire magazin interjút készített a Kingsman - A titkos ügynökség (és a folytatás) író-rendezőjével, Matthew Vaughnnal, melyből kiderült, hogy a második rész címe Kingsman: The Golden Circle lesz. Töki (Taron Egerton) és Merlin (Mark Strong) természetesen visszatér, és ellátogatnak az Egyesült Államokba, ahol megtalálják a szervezetük amerikai változatát, melynek alább látható a főhadiszállása.

"Nem tudtam, hogy meg akarom-e ezt rendezni vagy sem." - mondta Vaughn. "Aggódtam a gonosz miatt. A kémfilmek csak annyira jók, amennyire a főgonoszuk az. Aztán egy reggel úgy ébredtem, hogy megvan a sztori és a főgonosz."
Íme a főgonosz, vagyis Poppy (Julianne Moore) bázisa, Poppyland:

Megkérdezték arról is, hogy lesz-e az első rész templomi kaszabolásához hasonló jelenet. Így válaszolt: "Próbálod nem elolvasni, hogy mit akarnak az emberek, de még egy templomi jelenetet akarnak. Nincs rá okom, hogy legyen még egy mészárlás. Viszont lesz másfajta, eddig nem látott jelenet."
Lesz síelős akciójelenet, kocsmai verekedés, robotkutyák, félkarú csatlósok, és hőseinket megtámadja - a rendező szavaival élve - "egy hatalmas kib*szott virsli". És a Kingsman központot is lerombolják:

A Kingsman-taxi nem csak szárazföldön működik:

A filmben szerepel még Halle Berry és visszatér Edward Holcroft. Az amerikai premiert 2017. június 16-ra lőtte be a stúdió.

kingsman_eggsy.jpg


süti beállítások módosítása