látogató számláló

Vén rókák (Going in Style) - magyar előzetes + plakát

Zach Braff, a Dokik c. sorozat főszereplőjének legújabb rendezése Martin Brest 1979-es azonos című filmjének (itthon Öreg rókák, nem vén rókák) újragondolása, amelyben három idős úr (Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin), miután a bank lenyúlta a nyugdíjalapjukat, bankrablásra adja a fejét...


Szárnyas fejvadász 2049 (Blade Runner 2049) - képek

Az első előzetes (ami ide kattintva tekinthető meg) után az Entertainment Weekly hozott néhány exkluzív képet a Szárnyas fejvadász folytatásából, valamint a magazin következő számának címlapjára is a Szárnyas fejvadász 2049 került.

br2049_ew_01.png


Alien: Covenant - red band trailer + képek

Az elmúlt napokban az Alien-filmek hivatalos Facebook oldalán új fényképekkel és hozzájuk egy-egy magyarázat nélkül számsort mellékelve húzták az agyunkat, de ma végre megérkezett, amire vártunk: az első előzetes!


Széttörve (Split) - a magyar hangok

M. Night Shyamalan új filmjében a James McAvoy alakította főszereplőben nem kevesebb, mint 24 különböző személyiség lakozik. Talán nem meglepetés, hogy ki kapta a feladatot, hogy a magyar változatban átadja nekünk mindezt.


The Emoji Movie - karakterplakátok

Az első előzetes (kétféle változatban) ide kattintva tekinthető meg.

emoji_movie_p1.png


Power Rangers - nemzetközi trailer

A hazai bemutató 2017 tavaszán várható. Az amerikai előzetest ide kattintva tekintheted meg.


Játék: nyerj páros belépőt A Nagy Fal premier előtti vetítésére!

Zhang Yimou (Hős, A repülő tőrök klánja) rendkívül látványos és izgalmas új filmje egy 3D-s akcióthriller Matt Damon főszereplésével.
Egy elit osztag az emberiség utolsó harcát vívja a világ legikonikusabb építményén, a Nagy Falon...
A Nagy Fal c. filmet most 5 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából. Részletek a folytatásban.

nagyfal_620.png


Az egészség ellenszere (A Cure for Wellness) - szinkronizált előzetes + plakát

Csak egészség legyen! És ne haljon bele senki.
Egy nagy cég fiatal alkalmazottját (Dane DeHaan) a svájci Alpokban pihenő főnöke után küldik, hogy hazakísérje… a szanatórium azonban nem az a békés, nyugodt hely, aminek kívülről látszik.
A főnök eltűnt, a srác pedig kénytelen meghosszabbítani a saját ott tartózkodását: a betegek ugyanis sokkal inkább fogolynak tűnnek ezen a helyen. Aki pedig megpróbál valakit kiszabadítani, az hamarosan a saját egészsége miatt kénytelen aggódni.

Gore Verbinski-t az elképesztő sikerű A kör indította el a pályáján, és A Karib-tenger kalózai trilógia tette világhírűvé.
A rendező most visszatér a gyökerekhez: A szabadság útjai írójának segítségével
vérfagyasztó természetfeletti thrillert készített.

Az első előzetes ide kattintva tekinthető meg.


Lego Batman - A film (The Lego Batman Movie) - karakterplakátok

A film magyar előzetese és plakátjai ide kattintva tekinthetők meg.

lego_batman_movie_p6.png


Assassin's Creed - a magyar hangok

December 29-én a hazai mozikba is megérkezik a várva várt játékadaptáció. Lássuk, kik működtek közre a magyar változatban!


Kritika: Énekelj! (Sing)

Állati jó tehetségkutató.

Tehetségkutatók. Ki ne ismerné őket, hiszen Magyarországon a két legnagyobb kereskedelmi adón szinte mindig keresik az ország eddig fel nem fedezet tehetségeit, a kicsiktől egészen a nagyokig. Ezek a műsorok legtöbbször zenei tehetségkutatók, ahol a versenyző minél jobban énekel és ezáltal minél jobb műsort produkál, annál nagyobb a valószínűsége, hogy bejut a legjobb helyezettek közé és megnyeri a fődíjat. Ezt az igen egyszerű ötletet veszi alapul Buster Moon színháztulajdonos, aki úszik az adósságokban és a bank lassan ráteszi a kezét az oly nehezen megszerezett színházára, amit mellesleg az édesapja vett neki. Érthető módon semmiképp nem akar a tulajdonától megválni; és hogy ez ne történjen meg, és a színházi életet felpörgesse, tehetségkutató műsort szervez. Ám jönnek a bonyodalmak, kezdve a műsorban szereplő tagok problémáitól egészen a pénzdíj összegéig...

sing_pic08.png


Pókember - Hazatérés (Spider-Man: Homecoming) - magyar előzetes

Megérkezett a Pókember - Hazatérés első szinkronizált előzetese, ám sajnos meg kell elégednünk a nemzetközivel. Az amerikai előzetes ide kattintva nézhető meg.


The Emoji Movie - teaser trailer

Egyenesen mobilkijelzőre optimalizálva jelent meg a The Emoji Movie első előzetese. Hazai bemutató 2017 augusztusában.


Bontonfilm: 2017. januári megjelenések

Íme a Bontonfilm januári DVD/BD kínálata.


Szárnyas fejvadász 2049 (Blade Runner 2049) - teaser trailer

Bár az alkotók az új történetet hét lakat alatt tartják, azt már tudjuk, hogy minden idők talán legnagyobb legendájú sci-fi/akciófilmje jó kezekben van: a producer az első rész rendezője, Ridley Scott, a rendező pedig az utóbbi évek legnagyobb meglepetéseit készítő kanadai Denis Villeneuve.
Már maga a sztárszereposztás is fantasztikus filmmé teszi az új Szárnyas fejvadászt: minden esély megvan rá, hogy a Budapesten forgatott új rész felnő az elsőhöz, és maga is legendává válik.


süti beállítások módosítása