látogató számláló

A majmok bolygója - Háború (War for the Planet of the Apes) - trailer

Az előző trailer magyar változata ide kattintva tekinthető meg.


Kingsman: Az Aranykör (Kingsman: The Golden Circle) - plakát

A nagy sikerű Kingsman: A titkos szolgálat folytatásában visszatér Colin Firth (Harry Hart), Taron Egerton (Töki), Mark Strong (Merlin), Sophie Cookson (Roxy), Hanna Alström (Tilde hercegnő) és Edward Holcroft (Charlie Hesketh), valamint csatlakozik hozzájuk Julianne Moore, Halle Berry, Jeff Bridges, Channing Tatum, Pedro Pascal, Vinnie Jones és Elton John. A rendezői székben ismét Matthew Vaughn ül.
A hazai bemutató 2017. októberében várható.

kingsman2_p5.png


Új magyar címet kapott a Star Wars VIII. része

Kettő(?) lett, maradhat?

Úgy tűnik, az előzőleg bejelentett magyar cím vagy még a Disney-vel történő egyeztetés előtt került ki a világhálóra, vagy pedig zavar volt az Erőben és a stúdióval történő kommunikációban az egyes szám/többes szám kapcsán...
Ezt valószínűleg nem fogjuk megtudni, azt viszont igen, hogy a Star Wars VIII. epizódja immáron Magyarországon is a Star Wars: Az utolsó Jedik címet viseli - akárcsak a többi országban, ahol a Jedinek nem "Jedi" a többes száma, mint az angol nyelvben.

utolsojedi.png


Valerian és az ezer bolygó városa (Valerian and the City of a Thousand Planets) - 2. teaser trailer + plakát

Az előző trailer magyar változata itt tekinthető meg.


Az (It) - teaser trailer + plakát

Egyenként eltűnnek egy kisvárosból a gyerekek. Csupán megcsonkított testrészek és szervek maradnak utánuk. Derry gyászol, azután elfeledkezik a tragédiáról, csak hét gyerek képtelen kiverni a fejéből a rettegést. És a bohócot, aki talán felelős mindazért a megmagyarázhatatlan szörnyűségért, ami történt.
Harminc évvel később újra találkozik a hét túlélő. Nem véletlenül: a bohóc is visszatért a kisvárosba, és újra áldozatokat keres. Ha ők heten idejében megértik, mi is történt velük három évtizeddel korábban, akkor talán megállíthatják a gonoszt… akinek ezúttal piros krumpliorra, és hatalmas, színes cipője van.

A horror legnagyobb mestere, Stephen King kultikus regényéből már készült egyszer film, ám ez az új, az új évezrednek megfelelően sokszor gonoszabb, félelmetesebb és rejtélyesebb.
De a bohóc most is visszatér...


Pókember - Hazatérés (Spider-Man: Homecoming) - 2. trailer + plakátok

Az első előzetes magyar változata itt található.


Power Rangers - a magyar hangok

Jason, Kimberly, Bill, Trini és Zack, öt átlagos tinédzser, akiket hétköznapi dolgok foglalkoztatnak. Alig ismerik egymást, ám a sorsuk végzetszerűen összefonódik. Egy nap tiltott területre tévednek, ahol különleges erővel rendelkező érmékre bukkannak. Olyan természetfeletti képességekre tesznek szert, amiről álmodni sem mertek: egyik pillanatról a másikra szuperhősökké válnak.
Miközben az öt fiatal harcos mentoruk, Zordon (Bryan Cranston) segítségével azt tanulja, hogyan tartsa kordában a bennük lakozó erőt, a végtelenül kegyetlen Rita Repulsa (Elizabeth Banks) csatlósaival feltűnik a színen: el akarják pusztítani Angel Grove városát.  A srácoknak össze kell fogniuk, hogy mint a Power Rangers légiója, együtt nézzenek szembe a világuralomra törő gonosz hatalommal.


A galaxis őrzői vol. 2. (Guardians of the Galaxy Vol. 2) - 3. magyar előzetes + plakát

Miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2.-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi szüleiről is.

A régi ellenlábasokból új szövetségesek lesznek és a rajongók kedvencei is a képregény lapjairól hőseink segítségére sietnek, midőn a Marvel Moziuniverzuma tovább tágul.

38 nap a 2017. május 4-i hazai premierig.


süti beállítások módosítása