látogató számláló

Tudományos thriller lesz a Jurassic World 3.

A rajongók egyelőre a Jurassic World: Bukott birodalom legújabb előzetesét elemzik – időnként cincálják darabokra –, a franchise kulcsembere, Colin Trevorrow azonban már a jövőbe tekint. Ő rendezte az új trilógia első részét, és a harmadikat is ő jegyzi majd, ezért jónak látta, hogy pár dolgot eláruljon a következő részről az Entertainment Weeklynek adott interjújában. „Ha kategorizálnom kell az egyes részeket, a Jurassic World akció-kalandfilm volt, a Bukott birodalom akcióthriller, a harmadik rész pedig tudományos thriller lesz, abban az értelemben, ahogyan a Jurassic Park az volt.”


Kszi, Simon (Love, Simon) - a magyar hangok

Kritikánk a filmről itt olvasható.

kszi_simon_620.png


Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom) - nemzetközi trailer + EW borító + plakát + képek

Tegnap megérkezett a Jurassic World: Bukott birodalom végső előzetese, illetve annak magyar változata is, az alábbiakban pedig a további új jeleneteket tartalmazó nemzetközi előzetest láthatjátok. Továbbá tegnap egy új magyar plakátot is láthattatok, de ha ez nem elég, itt egy másik poszter is (eredeti nyelven), valamint az Entertainment Weekly új számának borítója, no meg néhány fénykép, szintén az EW-től.
Hazai bemutató: 2018. június 7.


Deadpool 2 - végső trailer + plakátok

1 hónap múlva a mozikban!


Bontonfilm: 2018. májusi megjelenések

Íme a Bontonfilm májusi DVD/BD kínálata.


Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom) - 2. magyar előzetes + plakátok

Íme a végső előzetes.


Kritika: Kutyák szigete (Isle of Dogs)

Ha Wes Anderson mesél, mi hallgatunk.

Wes Anderson legújabb alkotása Keletre kalauzol minket, ráadásul stop-motion technika segítségével. Anderson egy korábbi munkáját (Fantasztikus Róka Úr) is ezzel a módszerrel készítette, és most ismét segítségül hívta, hogy története minden korosztályhoz eljusson. Tette ezt igen helyesen, uyganis a Kutyák szigete mesék tengernyi tanulságával van megtöltve. 

isleofdogs_620.png


Pro Video: 2018. májusi megjelenések

Íme a Pro Video májusi DVD/BD kínálata.


süti beállítások módosítása