látogató számláló

LoveBOX (3 DVD, kartongyűjtőben)

Igazából szerelem:

A történet mozgatórugója a szerelem, legyen az első látásra, vagy éppen beteljesületlen, rangra, életkorra és családi állapotra való tekintet nélkül. Megérinti az agglegény miniszterelnököt, az anya nélkül maradt iskolásfiút, a korosodó, kiégett rocksztárt, és nem kerüli el a szerelmében csalódott, összetört szívű írót sem.

Londoni életek és szerelmek találkoznak össze és bontakoznak ki Szenteste, romantikus, fergeteges és keserédes következményekkel.

Bridget Jones naplója:

Helen Fielding regényklasszikusának hatalmas sikerű filmváltozata.

Újév napján, másnaposan és még mindig magányosan Bridget Jones, a harmincegynéhány éves londoni hajadon úgy dönt, hogy kezébe veszi az életét, és naplóírásba kezd: „Egyes számú elhatározás: magától értetődően leadok tíz kilót. Kettes elhatározás: találok egy kedves, érzékeny barátot, és nem alakítok ki romantikus kötődést alkoholistákkal, munkaholistákkal, nagyzolókkal, kukkolókkal, érzelmi fogyatékosokkal vagy perverzekkel.

Ám nem is olyan könnyű Bridgetnek a nagyautós-tuti-szexisten Daniel Cleaver (Hugh Grant) és a tartózkodónak-tűnő-ámde-figyelmes-érzékeny-férfiú Mark Darcy (Colin Firth) között választani...

Bridget Jones 2 - Mindjárt megőrülök:

Miután végre-valahára rátalált a tökéletes férfira a káprázatos ügyvéd, Mark Darcy személyében, a harmincegynéhány éves hajdani szingli Bridget Jones ezúttal még nagyobb kihívással találja szemben magát... hogy meg is tartsa!

Mikor újra felüti fejét az önbizalomhiánya, és még nőcsábász ex-pasija, Daniel Cleaver is betoppan hívatlanul, Bridget egy rossz tanácsból, félreértésekből és totális katasztrófából kevert fergeteges zűrbe keveredik, olyasmibe, ami senki mással nem eshet meg, csakis vele.

Kínos helyzetek és romantikus félreértések egész sorával a Bridget Jones - Mindjárt megőrülök sírnivalóan kacagtató. Tüneményes film, érdemes megnézni - újra és újra.

Megjelenés: 2009. január 28.
A gyűjteményben található filmek: Bridget Jones naplója (Bridget Jones's Diary), Bridget Jones 2: Mindjárt megőrülök (Bridget Jones: The Edge of Reason), Igazából szerelem (Love Actually)
Hang: magyar 5.1 (eredeti), angol 5.1
Felirat: magyar
Képarány: 16:9 (2,35:1)

MAGYAR HANGOK:
Udvaros Dorottya, Halász Aranka, Pálos Zsuzsa, Horányi László, Dobránszky Zoltán, Széles László, Helyey László, Harsányi Gábor, Csankó Zoltán, Ráckevei Anna, Stohl András, Kisfalvi Krisztina, Oroszlán Szonja, Cvetkó Sándor

EXTRÁK:
kimaradt jelenetek (Igazából szerelem)
videóklip (Igazából szerelem)
kisfilmek (Bridget Jones)
történetek (Igazából szerelem)
mozielőzetes
tv-spot
fotógalériasüti beállítások módosítása