látogató számláló

Másodszor vadulnak

Miután tetőtől patáig belezúgott Giselle-be, Elliot épp arra készül, hogy oltár elé vezesse a csinos gidát, de néhány elkényeztetett öleb keresztül húzza a tervüket azzal, hogy elrabolják Mr. Weenie-t. Boog, Elliot, McSquizzy, Buddy és a többi erdei állat felkerekednek hát, hogy kiszabadítsák kertvárosi börtönéből hurkaszabású barátjukat, ám hamarosan ellenséges területen találják magukat: a házi kedvencek birodalmában. Fifi, a puccos pudli által vezetett szobatiszták brigádjának ugyanis esze ágában sincs harc nélkül lemondani Mr. Weenie-ről. Vajon egy pöttöm pudli tényleg két vállra tud fektetni egy féltonnás medvét? És Elliot bekötheti végre Giselle fejét? A Nagyon vadon 2.-ben mindenre fény derül!

A Nagyon vadon 2. 2009. március 17-én jelenik meg DVD-n és BD-n a FHE kiadásában. A kiadványokon DD5.1-es magyar és angol hang, magyar és angol felirat lesz. A film képaránya 1.78:1. És még extrák is akadnak:

  • Az eredeti hangok megvadulnak!
  • Így született Boog, Elliot és Fifi
  • Kimaradt jelenetek
  • Baha Men: Who Let the Dogs Out - videoklip
  • Játékbarlang - Öt DVD játék! (Uccu, hozd ide!, Csapj le a Csontra!, Csípd ki a blökit!, Boog őrült vízicsúszdája, Erőpróba)süti beállítások módosítása