látogató számláló

Emma Roberts haza akarta vinni négylábú kollégáit

Nagyon vissza kellett fognia magát Emma Robertsnek, Julia Roberts unokahúgának a Kutyaszálló című film forgatásán. - Legszívesebben az összes kutyát hazavittem volna - meséli a 18 éves sztárpalánta. - De tudtam, hogy ez lehetetlen, egyrészt mert nincs, aki vigyázzon rájuk, amikor nem vagyunk otthon, másfelől vagy egy csivavám, Twiggy, aki roppant féltékeny. Ha látja, hogy csak megközelítek egy másik kutyát, olyan hisztirohamot tud levágni, mint egy nyugdíjas primadonna.

A Kutyaszálló számos négylábú sztárja közül egy skótjuhász, Shep volt Emma kedvence. - Mivel más nyáj nem volt a környéken, mindig minket terelgetett. Ha egy jelenet befejeztével elindultunk a büfékocsi felé, körülöttünk rohangált, és vigyázott, nehogy kilógjon valaki a sorból. Azt hiszem, ilyen fegyelmezett stáb rég nem dolgozott azok a környéken!

A Kutyaszálló egy csapat kamaszról szól, akik kóbor ebeket fogadnak be egy üres hotelben. Ám amikor az épületben már hemzsegnek az ebek, a rendőrség összevonja szemöldökét... (Hotel for Dogs) - hazai bemutató: 2009. február 26.)

süti beállítások módosítása