látogató számláló

Ki járt a Woodstock fesztiválon?

A Fórum Home Entertainment keresi azokat a magyarokat, akik jártak az 1969-es Woodstock fesztiválon, hogy megosszák velünk különleges élményeiket!

Ki járt a Woodstock fesztiválon?

A Fórum Home Entertainment keresi azokat a magyarokat, akik jártak az 1969-es Woodstock fesztiválon, hogy megosszák velünk különleges élményeiket! 

A Woodstock fesztivál 40. születésnapját ünnepli! Mindenki sokat hallott már a fesztiválról, a woodstock életérzésről, ami hatalmába kerítette a kor fiataljait. Rengeteg életképet láttunk az újságok hasábjain, a televízióban, sőt, most akár DVD-n is megnézhetjük a Woodstock mozifilm exkluzív kiadását is, azonban nem sokan mondhatják el magukról hazánkban, hogy személyesen is átélték ezeket az életre szóló élményeket.

A 40. jubileum alkalmából szeretnénk megszólaltatni azokat a magyarokat, akik a Woodstockon jártak, hogy egy interjú erejéig megosszák a mai fesztiválozókkal történeteiket. Kíváncsiak vagyunk, milyen élményeiket szereztek Woodstockon, milyen volt színpadon látni az olyan zenészóriásokat, mint Jimi Hendrix, és hogy mit gondolnak a mai fesztiválokról.

Senki sem gondolta volna 40 évvel ezelőtt, hogy ekkora sikere lesz a Woodstock fesztiválnak, ennyi embert megmozgat majd és eredeti célján is ilyen mértékben túlnő. Még az sem törte le a hippik lelkesedését, hogy három napig szakadt az eső és az élelmiszer-készlet is igen szűkös volt, ráadásul a történelem egyik legnagyobb közlekedési dugóját okozták a fesztiválozók. 32 kiváló fellépő tette örökre felejthetetlenné Woodstockot, többek között olyan nagy előadók, mint Santana, Jimi Hendrix, The Who, Joe Cocker és Janis Joplin.

Ha tudsz valakit, aki ott járt a '69-es Woodstock fesztiválon és megosztaná velünk felejthetetlen élményeit, jelezd az fhe@well.hu e-mail címen vagy a 06-1-350-73-90/272-es telefonszámon.


Fotók: ©1970 Barry Z Levine. Courtesy Warner Home Video


süti beállítások módosítása