látogató számláló

FHE-Warner sajtóközlemény

A Fórum Home Entertainment nem forgalmazza tovább a Warner Bros. filmjeit!

A Fórum Home Entertainment nem forgalmazza tovább a Warner Bros. filmjeit

A Warner Bros. szeptember 1-jétől nem hosszabbítja meg a Fórum Home Entertainmenttel (FHE) kötött együttműködési szerződését, így az FHE szeptembertől már nem forgalmaz Warner Bros. DVD és Blu-ray kiadványokat. A kiadó továbbra is folytatja az olyan nagynevű stúdiók filmjeinek forgalmazását, mint a Sony Pictures és az SPI.

A Fórum Home Entertainment szeptember 1-jétől már nem forgalmaz Warner Bros. produkciókat, azonban továbbra is zavartalanul folytatja működését az olyan sikeres stúdiók filmjeinek és TV-sorozatainak DVD és Blu-ray kiadásával, mint az egyik piacvezető, Sony Pictures vagy az SPI, a New Line, az ABLO és egyéb független stúdiók. A kiadónak egyelőre nincs információja arról, hogy ki veszi át a Warner filmek magyarországi forgalmazását.

A Warner Bros. újabb DVD és Blu-ray kiadványai minden bizonnyal egy ideig nem lesznek elérhetőek a magyar piacon, míg a Warner filmek új kiadója el nem kezdi működését.

A Fórum Home Entertainment továbbra is rendületlenül azon dolgozik, hogy a magyar filmrajongó közönség minden igényét kielégítse, és a nagy hollywoodi kasszasikerek mellett népszerű sorozatokat, gyerekfilmeket és hiánypótló klasszikus alkotásokat hozzon a magyar piacra DVD-n és Blu-ray-en egyaránt.


süti beállítások módosítása