látogató számláló

Újra beköszönt a Jégkorszak

Lesz miből válogatni!

Jégkorszak 3. – A dínók hajnala

A Jégkorszak 3. a július 1-jei mozibemutató után több rekordot is elért: a minden idők legnagyobb bevételeit tartalmazó listán az első helyre lépett, maga mögött hagyva a Mamma Mia!-t, valamint a Harry Potter és a Bölcsek Köve c. filmeket. Ezen kívül pedig a minden idők legnagyobb bevételű animációs filmek listáján hazánkban is megszerezte a vezető pozíciót, ahol a Harmadik Shrek-nél és a Shrek 2.-nél bizonyult jobbnak. November végétől pedig DVD-n és BD-n is elindul hódító útjára.

A világsikerű Jégkorszak és Jégkorszak 2. mínuszban is pozitív hősei visszatérnek, és ismét hihetetlen kalandok várnak rájuk... A motkány még mindig nem mondott le arról, hogy egyszer az övé legyen az ősmakk, de végül talán az igaz szerelmet nyeri el helyette, hiszen színre lép egy motkánylány. Míg Manny és Ellie egy minimamut érkezését várják, Sid, a lajhár a maga eszetlen módján alapít családot: elcsór néhány dínótojást; Diego viszont azon töri a fejét, nem vész-e ki belőle minden vadság, ha tovább marad barátai társaságában.

A kis csapat kénytelen kihúzni Sidet a bajból, amelybe saját magát keverte: az ügy érdekében behatolnak egy föld alatti világba, ahol túl közeli kapcsolatba kerülnek pár dínóval, megküzdenek állatokkal és növényekkel, beneveznek egy ámokfutóversenyre, és összehaverkodnak egy kalandra éhes, dínóvadász menyéttel, a félszemű Buckkal.

A Jégkorszak 3. – A dínók hajnala 2009. november 18-án jelenik meg BD-n (az előző két résszel együtt, majd november 25-én a 3. rész DVD-n is) az InterCom forgalmazásában. A kiadványon


süti beállítások módosítása