látogató számláló

Az időutazó felesége

A nagy sikerű könyv alapján.

Merüljön bele az időtlen szerelembe, vegyen részt két szív csodálatos romantikus utazásában. Clare Abshire (Rachel McAdams) és Henry de Tamble (Eric Bana) mélyen és meghitten szeretik egymást, a férfi azonban néha akaratán kívül eltűnik a saját korából, és más korban, más helyen tér magához. Henry különös betegsége csak még erősebb szenvedélyre lobbantja őket egymás iránt, és még nagyobb kincsnek tartanak minden együtt töltött pillanatot, hiszen tudják: az idő önkényének fogságából csak a szerelem szabadíthatja ki őket. A nagy sikerű bestseller alapján készült alkotásban egymásba fonódik sors és szenvedély, múlt, jelen és jövő – Az időutazó felesége rendkívüli szerelmes film egy rendkívüli szerelem történetéről.

Az időutazó felesége 2010. február 10-én érkezik a Pro Video jóvoltából. A kiadványon DD5.1-es magyar és angol hang lesz (természetesen feliratokkal együtt), 2.40:1-es képaránnyal, valamint a következő extrákkal:

  • Az időutazó felesége – Kimondhatatlan szerelem: Rachel McAdams, Eric Bana, Robert Schwentke rendező és Bruce Joel Rubin forgatókönyvíró beszélnek a filmről és a könyvről (magyar felirattal)
  • Filmelőzetes (eredeti nyelven)


süti beállítások módosítása