látogató számláló

Etalon Film: új megjelenések

Egy film a Dalai Lámáról, egy másik Jézusról, valamint a Quo Vadis 2001-es változata.

Mulandóság - Őszentsége a XIV. Dalai Láma élettörténete

Ez az egyedülálló film Tenzin Gyatso, Őszentsége a XIV. Dalai Láma életútját kíséri végig. Tibet vallási vezetője hazáját 24 évesen, 1959-ben hagyta el. Azóta száműzetésben él, harcolva a béke és a szeretet eszközeivel Tibet függetlenségéért és az emberek szabadságáért. A rendező megpróbálta bemutatni a Dalai Láma küzdelmes életét, egyben megragadni az ő bölcsességét, átadni tapasztalatait és üzenetét a világnak.

Hangok: magyar (2.0), angol (2.0)
Felirat: magyar
Extra: képgaléria
Fogy. ár: 2.490 Ft
Megjelenés: 2010. március 11.

A gyermek, akit Jézusnak hívtak - A várakozás

A várakozás című epizód „A gyermek, akit Jézusnak hívtak” című olasz filmtrilógia nagysikerű darabja. Különleges csemege minden korosztály számára.
Franco Rossi rendező és az alkotók egyedi módon ötvözik a bibliai eseményeket a szerzői képzelettel.
A film a Szent Család küzdelmeit mutatja be középpontban a kis Jézussal, már gyermekkorában végrehajtott kis csodáival és másokat segítő cselekedeteivel.
„A gyermek, akit Jézusnak hívtak” mondanivalójára és erkölcsi üzenetére való tekintettel elnyerte a Vatikán ajánlását, majd a „legjobb televíziós filmnek” járó nemzetközi Emmy díjat is.

Hangok: magyar (2.0), olasz (2.0)
Felirat: magyar
Extra: filmelőzetesek
Fogy. ár: 2.990 Ft
Megjelenés: 2010. március 11.

Quo Vadis

 

Sienkiewicz világhírű regényéből készült gigantikus filmeposz középpontjában az őskeresztények küzdelmei állnak. A Néró császár uralkodásának végnapjaiban játszódó történet egyszerre megrázóan szép szerelmi elbeszélés és lenyűgöző látványvilágú történelmi tabló, hiteles korrajz, amelyben a néző előtt megelevenedik az antik Róma egy igen sötét időszakának minden részlete.
A dupla lemezes DVD tartalmazza a 161 perces szinkronizált játékfilmet, valamint a 274 perces teljes mini-sorozatot, eredeti nyelven, magyar felirattal.

Hangok: magyar (2.0), lengyel (2.0)
Felirat: magyar
Extra: filmelőzetesek
Fogy. ár: 2.990 Ft
Megjelenés: 2010. március 11.


süti beállítások módosítása