látogató számláló

Maci Laci piknik

Hírességek mentek piknikezni szombaton: az újjászületett 3D-s Maci Laci-film díszpremierjén.

Hírességek mentek piknikezni szombaton: az újjászületett 3D-s Maci Laci-film (Yogi Bear, hazai bemutató: április 7.) díszpremierjén ott volt mindenki, aki szereti a humort, a bodzaszörppel kísért csokis muffint és van pár mókára éhes gyereke. Mert a vattacukros-édességes közös piknik után a film következett, melyben a két mackó újra mindenféle vicces, és néha veszélyes kalandokba keveredik. Maci Laci, és hű társa Bubu nem kisebb feladat előtt ál, mint hogy megvédje otthonát, a Jellystone nemzeti parkot, amihez még a vízre is kimerészkednek, és a levegőben is bemutatnak pár mutatványt.

Természetesen eljöttek a medvék magyar hangjai: Faragó András és Elek Ferenc, de az izgatott társaságban ott volt Kárász Róbert, Fésűs Nelly, Liptai Claudia, Koós Réka, Onyutha Judit, Jaksity Kata, Kautzky Armand, Zsidró Tamás, Nóci, és az újra anyai örömök elé néző Gubás Gabi ismindannyian egy, két, három csöppséggel érkeztek. A gálapremier háziasszonya, Demácsák Zsuzsa is gyermekeivel nézte meg Maci Laci legújabb trükkjeit.

A vetítés közben úgy tűnt, a sok gyerek igazából csak ürügy, hogy a komoly felnőttek is jöhessenek Maci Laci-t nézni: az idősebbek legalább olyan jól szórakoztak, mint csemetéik.


süti beállítások módosítása