látogató számláló

Megvan Superman szerelme!

Hamarosan újjászületik Superman: a nyáron forgatni kezdik a világot megmentő hős kalandjaink modern, szemkápráztató trükkökkel teli változatát.

Hamarosan újjászületik Superman: a nyáron forgatni kezdik a világot megmentő hős kalandjaink modern, szemkápráztató trükkökkel teli változatát. Hogy a látvány rendkívüli lesz, arról Zack Snyder rendező gondoskodik, aki a 300-zal és a frissen mozikba került Álomháború-val bebizonyította, hogy korlátlan fantáziája van.

De a szereposztás néhány izgalmas pontja még tisztázásra vár.

– Superman után a második legfontosabb kérdés volt számomra, hogy ki alakítja majd Lois Lane-t – nyilatkozta a rendező. – És nagyon örülök, hogy most megvan a tökéletes jelölt: Amy Adams játssza majd Superman szerelmét.

Az már biztos, hogy magát Clark Kentet (vagyis Supermant) Henry Cavill alakíthatja, de Martha és Jonathan Kent szerepében  Diane Lane és Kevin Costner is a kamera elé lép majd.

Amy Adams-et az elmúlt öt évben háromszor jelölték Oscar-díjra: legutóbb A harcos-ért; korábban a Kétely-lyel és a Junebug-gal érdemelte ki az Amerikai Filmakadémia figyelmét. A Superman-nel is biztosan nagyon sok új rajongót fog szerezni.


süti beállítások módosítása