látogató számláló

Lábatlan gyíkok miatt dühöng Mr. Bean

Mr. Bean, azaz Rowan Atkinson már tavaly fel akarta építtetni azt a futurisztikus házat vidéki birtokán, amiről mindig is álmodott, ám akkor a környékbeliek megakadályozták...

Mr. Bean, azaz Rowan Atkinson már tavaly fel akarta építtetni azt a futurisztikus házat vidéki birtokán, amiről mindig is álmodott, ám akkor a környékbeliek megakadályozták, mondván, a leginkább benzinkúthoz hasonlító épület nem illik a tájba. A projekt aztán nagy nehezen megkapta a helyi önkormányzat engedélyét, most viszont azért nem lehet hozzákezdeni a munkálatokhoz, mert lábatlan gyíkok jelentek meg a birtokon. Ezek a kígyóra hasonlító hüllők védett állatok Nagy-Britanniában, ezért a hatóságok kötelezték a kivitelezőt, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a gyíkokat ne érje bántódás. Hogy ez alatt mit kell érteni, később pontosítják, addig is Atkinson verheti a falba a fejét, hogy még mindig nem épül a háza.

A népszerű komikus legközelebb ismét megmenti a világot a Johnny English újratöltve című vígjátékban, a női főszereplő az X-Akták egykori sztárja, Gillian Anderson.

(Johnny English Reborn – hazai bemutató: 2011. szeptember 15.)


süti beállítások módosítása