látogató számláló

Jennifer Aniston nem lát a szerelemtől

Mindenhová – értsd: a legmenőbb Loas Angeles-i éttermekbe – magával hurcolja új párját Jennifer Aniston, pedig korábban mindig titkolni igyekezett, kivel jár.

Mindenhová – értsd: a legmenőbb Loas Angeles-i éttermekbe – magával hurcolja új párját Jennifer Aniston, pedig korábban mindig titkolni igyekezett, kivel jár. Az új szerelem Justin Theroux, akivel a Wanderlust című vígjáték forgatásán ismerkedett meg. Theroux forgatókönyvíróként ismertebb, mint színészként, ő jegyzi például a Trópusi vihar és a Vasember 2 című sikereket. Jennifer szemlátomást teljesen bele van habarodva Justinba, és a hatást fokozza, hogy mostanában egyforma aranygyűrűt viselnek. Ám a színésznőt már annyiszor meggyanúsították azzal, hogy eljegyeztette magát, hogy korai lenne még a spekuláció.

Bár a Wanderlust forgatása tavaly ősszel volt, Jen és Justin egészen e hónap elejéig titkolták kapcsolatukat. A hónapok óta terjengő pletykáknak azzal vetettek véget, hogy a Music Television díjátadóján immár hivatalosan is együtt jelentek meg.

(Wanderlust – hazai bemutató: 2011. október)


süti beállítások módosítása