látogató számláló

Schwarzenegger lenyomta Bruce Willist

A rendező Justin Lin a Drágán add az életed ötödik része helyett inkább az új Terminátor-filmet forgatja le az ex-kormányzóval.

A rendező Justin Lin a Drágán add az életed ötödik része helyett inkább az új Terminátor-filmet forgatja le az ex-kormányzóval.

A rendezőt felkérték a Die Hard-széria legújabb részének munkálataira, amelynek főszereplője a még mindig kökemény zsaru, John McClane (Bruce Willis) lesz, ám Lin visszautasította az ajánlatot.

"Nagyon megtisztelő, hogy rám gondoltak, de a megkeresés sajnos nem a legszerencsésebb időpontban érkezett. A Drágán add az életed nagyon nagy hatással volt rám kölyökkoromban, mikor először láttam, de az ötödik rész azt hiszem nem az a projekt, amivel foglalkozni szeretnék vagy felkeltené az érdeklődésem" - mondta.

Lin, aki nagyon keresett rendezőnek számít a Halálos iramban: Ötödik sebesség bevételi sikerei óta, hozzátette, azért sem tudja elvállalni a film rendezését, mert éppen Arnold Schwarzeneggerrel dolgozik az új Terminátor-mozin.

"A Terminátor olyas valami, amiben nagy örömömet lelem. A héten találkoztam Arnolddal és James Cameronnal, aki kívülállóként volt jelen a megbeszélésen. Igazán kedves James-től, hogy annak ellenére szakított rám időt, hogy semmilyen szinten, még producerként sem vesz részt a film munkálataiban"

Forrás: hbo.hu


süti beállítások módosítása