látogató számláló

Benicio Del Toro körül sündörög a Star Trek rendezője

Javában tartanak a következő Star Trek előmunkálatai, és úgy tűnik, a szereplők között van még üres hely, mert a hírek szerint J. J. Abrams rendező Benicio Del Torót is szeretné felkérni.

Javában tartanak a következő Star Trek előmunkálatai, és úgy tűnik, a szereplők között van még üres hely, mert a hírek szerint J. J. Abrams rendező Benicio Del Torót is szeretné felkérni. Egyelőre csak a telefonos győzködésnél tartanak, de állítólag pár napon belül megérkezik majd a stúdió hivatalos felkérése is. Azt még nem tudni, melyik szerepet szánja Abrams a titokzatos tekintetű latinnak, de a veszettül találgató rajongók szerint csakis a főgonosz, azaz Khan jöhet számításba.

Szintén az Enterprise űrhajó háza tájáról érkezett: Németországban a ZDFneo csatornán most mutatták be az eredeti Star Trek sorozat egyik epizódját, amelyet negyven éve az állami tévé nem mert sugározni. A Patterns of Force című részben Kirk kapitány és legénysége olyan bolygón kénytelen rendet tenni, ahol egy tudós hatalomátvételt hajtott végre, amely kísértetiesen emlékeztet a nácik puccsára: az antihős fasiszta államot hoz létre, hogy igába hajtsa az alsóbbrendűnek tartott idegen lényeket. Annak idején még közel volt a Hitler-koszak, ezért a német tévé vezetősége úgy gondolta, a téma biztosan kiverné a biztosítékot a nézők körében, ezért dobozolták az epizódot.

(Star Trek 2 – hazai bemutató: 2013. március)


süti beállítások módosítása