látogató számláló

Énekelj Batmennek!

Semmi kétség nem fér hozzá, a jövő év egyik legnagyobb mozis szenzációja Batman visszatérése lesz: ezt garantálja az előző rész, A sötét lovag elképesztő sikere valamint Christopher Nolan eddigi műveinek a listája...

Semmi kétség nem fér hozzá, a jövő év egyik legnagyobb mozis szenzációja Batman visszatérése lesz: ezt garantálja az előző rész, A sötét lovag elképesztő sikere (több mint egymilliárd  dollár bevétel) valamint Christopher Nolan eddigi műveinek a listája: a divatoktól független, trendteremtő rendező két korábbi Batman-filmjén kívül A tökéletes trükk-kel és az Eredet-tel is kultuszt alapított.

A film alkotói most lehetővé teszik, hogy bárki részt vegyen az új film, A sötét lovag – Felemelkedés (The Dark Knight Rises, hazai bemutató: 2012. július) elkészítésében: aki akarja, annak a hangja ott lesz jövőre az év mozijában.

Hans Zimmer zeneszerző az interneten közzétett a film zenéjéből egy részletet, és ugyanott, a http://www.ujam.com/darkknightrises oldalon lehetővé teszi, hogy minden regisztráló nagykorú filmrajongó felénekelhesse a hideglelős kórusrészlet énekszólamát. A felvételre idén szilveszterkor, csendes-óceáni idő szerint reggel 8-kor (nálunk tehát december 31-én délután 4-kor) kerül sor. Az alkotók megnyugtatják a szégyenlősöket, hogy minden komoly próbálkozást tudnak használni: nem baj, ha valaki hamis, suttog, vagy kiabál – a végső változatba bekerülhet, függetlenül nemétől, korától, nemzetiségétől.

A sötét lovag – Felemelkedés kísérőzenéjének egyik részletében ezrek fognak együtt énekelni: és bármelyikünk a kórus tagja lehet.


süti beállítások módosítása