látogató számláló

Hupikék karácsonyt és törpisztikus új évet!

„Olyan büszke vagyok a kis tűzijátékomra. Köszönöm” – írta Katy Perry a twitterén, amikor nyilvánosságra hozták az idei, 54. Grammy-díjra jelöltek listáját.

„Olyan büszke vagyok a kis tűzijátékomra. Köszönöm” – írta Katy Perry a twitterén, amikor nyilvánosságra hozták az idei, 54. Grammy-díjra jelöltek listáját. Nem is csoda: az év lemeze és a legjobb szóló popelőadó kategóriájában is jelölték az énekesnőt – aki nem is olyan régóta már nem csak énekesnő: a Hupikék törpikék 3D-filmváltozatában bebizonyította, hogy színésznőként is kiváló. Az eredetiben ő kölcsönözte a hangját a bűbájos Törpillának, aki a magyar mozikban Szinetár Dóra hangján szólalt meg

Aki össze szeretné hasonlítani a két művésznő teljesítményét, már megteheti: az idén a hupikék lesz a karácsony színe, hiszen a napokban a boltokba került a film DVD- Blu-ray és 3D-s Blu-ray változata. A film alkotói – miközben gőzerővel dolgoznak a második rész forgatásának előkészítésén – gondoskodtak arról, hogy a törpisztikus extrák mindenkinek kedvet csináljanak Törpapa, Dulifuli, Okoska, Törpilla legújabb kalandjához: a kimaradt jelenetek mellett beleshetünk a kulisszák mögé, megtudhatjuk milyen élménnyel távozott Törpapa és Törpilla a forgatásról, és még egy rövidfilmet is láthatunk a gonosz Hókuszpókról.


süti beállítások módosítása