látogató számláló

Zenék szilveszter éjjelre

Nemrég hozták nyilvánosságra, hogy milyen zenék szólnak a Szilveszter éjjel-ben, és ez a lista is meglehetősen imponáló.

A Szilveszter éjjel (New Years Eve, hazai bemutató: december 8.) című romantikus film alkotói, élükön Garry Marshall rendezővel, már a Valentin nap-pal is bebizonyították, hogy a lehető legtöbb sztár közreműködésével mennyire bájos, és emlékezetes filmet tudnak készíteni. A december 31-én New Yorkban játszódó párhuzamosan futó történetekben éppen úgy szerelmek szövődnek, szakítások készülnek, és nagy meglepetések váratnak magukra, mint a Valentin nap-ban, és ezúttal is fantasztikus csapat gyűlt össze, hogy életre keltse őket. Többek között Halle Berry, Sarah Jessica Parker, Ashton Kutcher, Lea Michele, Sofia Vergara, Jessica Biel, Hilary Swank, Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Jon Bon Jovi, Zac Efron, Josh Duhamel, Katherine Heigl és Chris "Ludacris" Bridges játszik a filmben… de az alkotók nem elégedtek meg ennyivel. Nemrég hozták nyilvánosságra, hogy milyen zenék szólnak a Szilveszter éjjel-ben, és ez a lista is meglehetősen imponáló. Az szinte természetes, hogy Jon Bon Jovi és Lea Michele énekel, sőt, egy duettet is előadnak, hiszen szereplőként is közreműködnek. De rajtuk kívül a hangját adta a szilveszteri bulihoz Pink!, a Goo Goo Dolls, Jey Sean és Nicki Minaj valamint Sophie B. Hawkins is.

Nemrég hozták nyilvánosságra, hogy milyen zenék szólnak a Szilveszter éjjel-ben, és ez a lista is meglehetősen imponáló.

süti beállítások módosítása