látogató számláló

Bond fél évszázada egy dobozban

Bond nem öregszik, mindenhova bejut és bármire képes: még a királynőt is meghódította. A sorozat 50. évfordulójának alkalmából pedig megjelenik a teljes sorozat Blu-rayen. (Részletek a bejegyzésben.)

Bond nem öregszik, mindenhova bejut és bármire képes: még a királynőt is meghódította. A hírek szerint II. Erzsébet nemcsak beleegyezett, hanem saját maga óhajtotta, hogy a nyári londoni olimpia megnyitójának az ötvenedik születésnapját hamarosan ünneplő szuperkém is fontos szereplője legyen. Az e célra készülő kisfilmet Danny Boyle rendezi, a főszerepet természetesen az aktuális Bond, Daniel Craig játssza: a Buckingham palotában már leforgatott jelenetben személyesen a királynőtől vesz át egy megbízást. A film része lesz, hogy Bond ejtőernyőn érkezik a Kelet-Londonban felépített, 80 ezer nézőt befogadó olimpiai stadionba, mely a nyitó- és záróeseménynek is helyet ad majd.

De természetesen nem ez az egyetlen születésnapi ajándék, mellyel az 50. évfordulóját ünneplő Bond-sorozat megajándékozza rajongóit. Az első Bond-filmet, a Dr. No-t 1962. október 5-én mutatták be a London Pavilionban. A mozitörténeti jelentőségű premier évfordulójának alkalmából megjelenik a teljes sorozat Blu-rayen. A 007-eshez méltóan elegáns díszdoboz, a Bond 50 jubileumi gyűjtemény szeptember végén – természetesen 5.1-es magyar szinkronnal kiegészítve – kerül a hazai boltokba, és összesen 23 Blu-ray lemezt tartalmaz majd: a 22 filmen és extráikon kívül egy különleges meglepetéseket tartogató exkluzív extrákkal felszerelt ráadáslemez is lesz benne.


süti beállítások módosítása