látogató számláló

Jön a vámpír!

Két napja Los Angelesbe, tegnap Londonba vonult be Collins család. A premierek elegáns közönsége végre megláthatta, ahogy Tim Burton és Johnny Depp nyolcadik közös munkája, az Éjsötét árnyék vérszívót csinált Deppből.

Két napja Los Angelesbe, tegnap Londonba vonult be Collins család. A premierek elegáns közönsége végre megláthatta, ahogy Tim Burton és Johnny Depp nyolcadik közös munkája, az Éjsötét árnyék (Dark Shadows, hazai bemutató: május 10.) vérszívót csinált Deppből. Depp figurája persze most sem átlagos: kétszáz évig egy koporsóban volt kénytelen élni, ám 1972-ben kiszabadul…. és megpróbál alkalmazkodni a hetvenes évek furcsa világához, melyben számára teljesen ismeretlen sportautók, hippik és lávalámpák játsszák a főszerepet.

– Szerintem, ez a film totál realista, hiszen minden család bolond egy kicsit. – mondta Tim Burton a film londoni premierjén. – A Collinsok is. Csak itt a család egyik tagja egy vámpír. Ja, és néhány kísértet.

Ám a Depp-Burton páros körül mégsem marad semmi átlagos: a hollywoodi premier is tartogatott néhány váratlan fordulatot. A vörös szőnyegen mindkét városban végigvonult a vámpírvígjáték összes sztárja, Eva Green, Michelle Pfeiffer és Chloe Moretz, ám Hollywoodban, miután a Chinese Theaterben – a moziban, amely általában a legnagyobb gálavetítések helyszínéül szolgál—véget ért a film, a vendégeket átkísérték az út túloldalára, ahol az El Capitan mozi mögött egy koncertszínpad várta őket. Fellépett a filmben is szereplő rockbálvány, Alice Cooper, gitáron pedig maga Johnny Depp kísérte. (Képek itt.) A kivételes és egyedi koncert azután még tovább színesedett: a duóhoz az Aerosmith Steven Tyler-je és Joe Perry csatlakozott, és négyesben játszották el az elbűvölt közönségnek a Pink Floyd, a Beatles és a Led Zeppelin slágereit.


süti beállítások módosítása