látogató számláló

Sandler pörög

Adam Sandler alaposan be van táblázva, hiszen idén két filmjét is bemutatják és ezen a héten kezdték forgatni az elmúlt évek egyik legnagyobb Sandler-sikere, a Nagyfiúk folytatását.

Adam Sandler alaposan be van táblázva, hiszen idén két filmjét is bemutatják: az első tipikus Sandler-komédia lesz, melyben egy munkanélküli, potyázó negyvenes (Sandler) felkeresi egy iskolai görbe éjszakája gyümölcsét. Fia (Andy Samberg) közben jól menő ifjú üzletemberré cseperedett, aki éppen az esküvőjére készül, és semmi kedve pótolni a kihagyott apa-gyerek élményeket. Az Apa ég! (That’s My Boy, hazai bemutató: augusztus; előzetes korhatár: 16)  után még egy animációs vígjátéknak is örülhetnek a világ Sandler-rajongói: a Hotel Transylvania-ban (hazai bemutató: október; előzetes korhatár: 6) persze csak a hangjára és a humorára van szükség: a filmben a Drakula gróf a pihenni vágyó rémek számára üzemeltet egy békés szállodát.

Ezen a héten kezdték forgatni az elmúlt évek egyik legnagyobb Sandler-sikere, a Nagyfiúk (Grown Ups 2., hazai bemutató: 2013. nyár) folytatását. A komikus-válogatott, vagyis Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider, David Spade és természetesen Adam Sandler ismét összeáll, hogy megmutassa, mit kezdenek egymással az újra találkozó egykori általános iskolai osztálytársak. A második rész új sztárokkal is gazdagodik: a Los Angeles-i forgatáson az NBA egykori sztárja, Shaquille O'Neal is felbukkant – méghozzá rendőregyenruhában. Sőt, a nagyfiúk az új generációval is összemérik a humorukat: az új komédiában ellenfeleiket többek között Taylor Lautner (Alkonyat) és Oliver Cooper (Project X – A buli elszabadul) alakítja.


süti beállítások módosítása