látogató számláló

A sötét lovag lovagias

Marion Cotillard különleges egyénisége a nemzetközi filmes világnak, és nagy kedvence az egyik legmenőbb amerikai rendezőnek, Christopher Nolan-nek. A Sötét lovag-filmek megálmodója már főszerepet bízott Cottilard-ra az Eredet-ben, de A sötét lovag – Felemelkedés számára is mindenképpen meg akarta nyerni. Még akkor is, ha az egész forgatási tervet kell megváltoztatni miatta.

Marion Cotillard különleges egyénisége a nemzetközi filmes világnak, és nagy kedvence az egyik legmenőbb amerikai rendezőnek, Christopher Nolan-nek. A Sötét lovag-filmek megálmodója már főszerepet bízott Cottilard-ra az Eredet-ben, de A sötét lovag – Felemelkedés (The Dark Knight Rises, hazai bemutató: július 26.; előzetes korhatár: 16) számára is mindenképpen meg akarta nyerni. Még akkor is, ha az egész forgatási tervet kell megváltoztatni miatta.

Amikor Nolan megtudta, hogy Cotillard gyereket vár, és valószínűleg pont a forgatás idején fog szülni, átírta a forgatókönyvet és átszervezte a hatalmas technikai és emberi apparátust mozgató filmezést. „Semmi sem lehetetlen – idézte rendezőjét a színésznő a Hollywood Reporter újságírójának. – Majd csak megoldjuk valahogy.” Az idei év talán legnagyobb költségvetéssel készülő, valószínűleg legnagyobb sikert arató filmje így aztán egy apróság miatt alakult át. A szülés után nem sokkal a színésznő már Los Angelesben, New Yorkban majd Pittsurgh-ben dolgozott – a forgatási napok között kivételesen hosszú  szünetekkel.


süti beállítások módosítása