látogató számláló

Megérkezett a Prometheus

Ákos számolta a napokat: a Kossuth-díjas zenész a háromszor is Oscar-díjra jelölt Ridley Scott nagy rajongója, és – mint rajta kívül világszerte nagyon sokan – izgatottan várta, hogy megláthassa végre a rendező új szuperprodukcióját, a Prometheus-t.

Ákos számolta a napokat: a Kossuth-díjas zenész a háromszor is Oscar-díjra jelölt Ridley Scott nagy rajongója, és – mint rajta kívül világszerte nagyon sokan – izgatottan várta, hogy megláthassa végre a rendező új szuperprodukcióját, a Prometheus-t (Prometheus, hazai bemutató: június 7.). Ákos szerint Scott „egyszerűen zseni”, aki megérdemelten arat szinte mindig elsöprő sikert.

A zenész egy nemrégi nyilatkozata szerint rengetegszert látta már a Szárnyas fejvadász-t, de a kedvencei között tartja számon A nyolcadik utas: a Halál-t és a Galdiátor-t is.

– Január óta be van írva a naptáramba a bemutató napja – mondta Ákos. – Az összes vírusvideót, előzetest megnéztem, és az összes angol magazint megvettem, amiben a filmről írnak.

A Prometheus elképesztő látványára a Sugarloaf frontembere, Tóth Szabi is nagyon kíváncsi volt, és a három megasztáros is - Bihal Roland, Talán Attila és Farkas-Jenser Balázs - az elsők között izgulta végig Ridley Scott legújabb filmjét.

– Őrület a film – lelkendezett Roland a vetítés után. – Hihetetlen, hogy ilyen apró részletekig ki lehet találni egy idegen világot: tuti, hogy újra meg fogom nézni, rengeteg felfedeznivaló van még a Prometheus-ban.

– Én egy párszor eléggé megijedtem – vallotta be Balázs. – De attól csak jobb lett az egész.


süti beállítások módosítása