látogató számláló

Mindörökké rocksztárok

A lelke mélyén mindenki rocksztár szeretne lenni. A Mindörökké rock hazai gálapremierjén akár valóra is válhattak ezek az álmok: hosszú hajjal, szólógitárral a kezükben fotózkodtak a meghívottak, mert nem volt egyetlen vendég sem, aki ellen tudott volna állni a csábításnak. (Fényképalbum itt.)

A lelke mélyén mindenki rocksztár szeretne lenni. A Mindörökké rock (Rock of Ages, hazai bemutató: június 21.) hazai gálapremierjén akár valóra is válhattak ezek az álmok: hosszú hajjal, szólógitárral a kezükben fotózkodtak a meghívottak, mert nem volt egyetlen vendég sem, aki ellen tudott volna állni a csábításnak. (Fényképalbum itt.)

A hangulatot alaposan megdobta, hogy a mozi elõterében épült színpadon a reflektorfények is kigyulladtak. A Tom Cruise, Catherine Zeta-Jones, Alec Baldwin, Russell Brand valamint a nyolcvanas évek legnagyobb rockslágerei fõszereplésével készült film vetítése elõtt az idei Megasztár három legjobbja, Radics Gigi, Szakos Andi és Talán Attila adott koncertet. Mindenki az alkalomhoz illõ rockszerelésben lépett színpadra, Attila pedig annak a kalapnak a pontos mását viselte, amiben Tom Cruise látható a filmben. A három Megasztár a közönség nagy örömére a koncertet a Mindörökké rock egyik legnagyobb slágerével, az I Love Rock’n’Roll-lal zárta.

– Sosem gondoltam volna, hogy ilyen szerepben fogom látni Tom Cruise-t – lelkesedett Szakos Andi a vetítés után. – Nagyon bejött a film, és nagyon bejött, hogy Cruise ilyen bevállalósan játssza a rockistent.

Talán Attila szerint azért olyan jó a Mindörökké rock, mert:

– Szerintem, sokan vágynak vissza a nyolcvanas évekbe: a stílus, a pörgõs rock zene mind állati jó, és nagyon tetszik, hogy ezek szerint az az idõ nem múlt el nyomtalanul.

2012 hangja, Radics Gigi is egyértelmûen lelkesedett a filmért.

– Kicsit úgy éreztem, hogy ez a film rólam is szól: a fiatal fõhõsnõvel teljesen azonosulni tudtam, akinek az álma, hogy sikeres és befutott énekesnõ legyen. – mondta Gigi. - Jó pár olyan szám szólt a Mindörökké rock-ban, amit nagyon szeretek.

A véleményével valószínûleg nem maradt egyedül: a premier résztvevõi mind mosolyogva és dúdolva jöttek ki a film után – pedig civilben valamennyien jól ismerik a reflektorfény és a színpad varázsát. Ott volt a Hooligans frontembere, Kiss Endi, a Sugarloafból Tóth Szabi, a Unique együttes énekesnõje, Völgyesi Gabi, és a hazai dívaválogatott: Gallusz Niki, Détár Enikõ, Fésûs Nelly, Ladinek Judit, valamint a rádiós mûsorvezetõ Garami Gábor, Kovács Áron is. Természetesen egy ilyen zenés, belevaló, rocksztárokkal, énekesekkel teli film vetítésérõl a kiválóan éneklõ Megasztáros Bihal Roland, Benji, Bozont és Nagy Adri sem hiányozhatott: a barátok az elsõk között nézték meg, milyen is az amikor Tom Cruise egy igazi rock balladát vagy éppen a Guns N’Roses Paradise city számát adja elõ a filmvásznon.


süti beállítások módosítása