látogató számláló

Az emlékmás női

Colin Farrell a jövőben küzd a világ, egy mindent bekebelezni próbáló elnyomó hatalom és saját kiismerhetetlen agya ellen. Az emlékmás a digitális technika minden varázslatát bevető különleges akció sci-fi, ám nemcsak a látványvilága vagy a kivételesen gyors tempójú izgalmai miatt lesz emlékezetes. Hanem a nők miatt.

Colin Farrell a jövőben küzd a világ, egy mindent bekebelezni próbáló elnyomó hatalom és saját kiismerhetetlen agya ellen. Az emlékmás (Total Recall, hazai bemutató: augusztus) a digitális technika minden varázslatát bevető különleges akció sci-fi, ám nemcsak a látványvilága vagy a kivételesen gyors tempójú izgalmai miatt lesz emlékezetes. Hanem a nők miatt.

A történetben ugyanis fontos szerepet kapnak a nők, méghozzá az erős, harcias nők. Kate Beckinsale és Jessica Biel olyan figurát alakít a történetben, akitől a férfiaknak is bőven van miért félniük. Farrell jó néhányszor össze is méri az erejét velük.

– Megtörtént már velem párszor, hogy filmezés közben véletlenül képen vágtam a partnerem – vallotta be Farrell. – Utána mindig nagyon furdalt a lelkiismeret. De nőkkel ugyanezt… tényleg ciki. Bár a Kate-tel való csókjelenetem jobban zavarba hozott.

Az utóbbi problémának egyszerű az oka: Az emlékmás-t a Die Hard 4.0-val és az Underworld-filmekkel ismertté vált Len Wiseman rendezi: vagyis Kate Beckinsale férje.


süti beállítások módosítása