látogató számláló

Mila Kunis anya és producer akar lenni

Öt év múlva családot alapít és producer lesz Mila Kunis, mert a színészkedésből lassan elege van, írni pedig nem tud.

Öt év múlva családot alapít és producer lesz Mila Kunis, mert a színészkedésből lassan elege van, írni pedig nem tud. – A színészek életét felzabálja ez az iparág, ezért öt év múlva már a kamera másik oldalán képzelem el magam – mondja a 28 éves színésznő. – Leginkább a producerkedésbe lenne jó belekóstolni. Sajnos az írás ki van zárva, mert egy e-mailt sem tudok rendesen megfogalmazni, de a filmezés más területeit szívesen felfedezném. Persze addigra már lesz családom is, ez a legfontosabb.

Mila egyébként szerény életet él, már ahhoz képest, hogy mennyi pénze van. – Nyolc évig szerepeltem az Azok a '70-es évek show-ban, és több mint egy évtizedig a Family Guy egyik hangja voltam, tehát anyagilag elég szerencsés helyzetben vagyok. De nem szórom a pénzt, mármint olyan értelemben, nincs 20 asszisztensem, nem járok magángéppel, és ha rám jön az ötperc, nem költök el százezreket a butikokban. Az egyetlen luxus, amit megengedek magamnak: válogatok a szerepek között, mert nem muszáj minden vacak melót elvállalnom.

A színésznőt legközelebb a Ted című vígjátékban láthatjuk: megpróbálja elérni, hogy barátja (Mark Wahlberg) kinőjön a kamaszkorból, amihez szakítania kell életre kelt plüssmackójával, Teddel.

(Ted – hazai bemutató: 2012. augusztus 23.)


süti beállítások módosítása