látogató számláló

Az ötödik kaptár

Szeptembertől Milla Jovovich hivatalosan is a sci-fi/akció műfaj királynője lesz. Már ötödik alkalommal játssza el Alice-t A kaptár-sorozatban, ezúttal A kaptár – Megtorlás-ban, és így lehagyja Sigourney Weaver-t, aki négyszer tért vissza Ripley szerepében.

Szeptembertől Milla Jovovich hivatalosan is a sci-fi/akció műfaj királynője lesz. Már ötödik alkalommal játssza el Alice-t A kaptár-sorozatban, ezúttal A kaptár – Megtorlás-ban (Resident Evil: Retribution, hazai bemutató: szeptember 13.), és így lehagyja Sigourney Weaver-t, aki négyszer tért vissza Ripley szerepében. Jovovich a mozikban ritka, erős, harcra és győzelemre született nő egyik legsikeresebb megformálója. És nagyon élvezi, amit csinál. Legalább is, amikor a múlt héten a Comic Conon újságírókkal beszélgetett, ezt sugározta az új A kaptárral kapcsolatos lelkesedése.

Elmondta, hogy amikor a forgatásra kirendelt biztosítási ellenőrök figyelme lanyhult, egészen veszélyes kaszkadőrtrükköket is megcsinálhatott. Valóban ő ül a lángra gyulladó autóban, és – bár egy biztonsági kábel bármikor kiránthatta volna – mégis úgy érezte, mintha újra belekeveredett volna a Los Angeles-i zavargásokba. És ő küzd meg az ellenséggel a „Fény Folyosóján” – abban a jelenetben, ami valószínűleg az egyik legemlékezetesebb jelenet lesz A kaptár – Megtorlás-ban.

– A Fény Folyosóján forgatott harctól nagyon féltem – vallotta be újságíróknak. – Féltem, hogy leesem a díszletből, ami egy megemelt, féloldalt nyitott építmény volt, vagy attól, hogy a kábeleken lengve sérülést okozok a körülöttem lévő kaszkadőröknek, és féltem, hogy bajom esik. Az biztos, hogy nem unatkozunk, hiszen a napok izgalmasan telnek, élvezem, amit csinálok, és csupa helyes ember, régi ismerős vesz körül: a kaszkadőrmutatványokért, a technikáért, a robbanásokért, a zombi-sminkért felelős szakemberek mind velünk dolgoztak már az előző részben is. Mind tudjuk, hogy mit tud a másik, és mind többet akarunk, mint a legutóbb.


süti beállítások módosítása