látogató számláló

Lincoln felbukkan

Lincoln különleges lesz. Steven Spielberg új filmje, a mindig ihletett teljesítményt nyújtó Daniel Day-Lewis-szal a főszerepben minden elemében eltér a szokásostól. Az év egyik legjobban várt mozibemutatójáról eddig csupán egy fotó került a nyilvánosság elé: azon Day-Lewis zavarba ejtően hasonlít az USA 16. elnökére, Abraham Lincolnra. A jövő héten, szeptember 13-án végre az első képsorok is láthatóvá válnak: megjelenik az első előzetes.
De nem a szokásos módon.

Lincoln különleges lesz. Steven Spielberg új filmje, a mindig ihletett teljesítményt nyújtó Daniel Day-Lewis-szal a főszerepben (Lincoln, hazai bemutató: 2013.) minden elemében eltér a szokásostól. Az év egyik legjobban várt mozibemutatójáról eddig csupán egy fotó került a nyilvánosság elé: azon Day-Lewis zavarba ejtően hasonlít az USA 16. elnökére, Abraham Lincolnra. A jövő héten, szeptember 13-án végre az első képsorok is láthatóvá válnak: megjelenik az első előzetes.

De nem a szokásos módon. Kezdetben csupán filmrajongók és szerencsések szűk köre számára válik hozzáférhetővé. Aki látni szeretné az Egyesült Államokat polgárháborúba vezető elnök történetének első részleteit, annak 13-án, helyi idő szerint este hétkor a Time Square-en kell lennie: ott figyelje a hatalmas kivetítőt. Ha a világ bármely más részén él, akkor sincs baj: A Google+ Hangouton nemcsak az előzetest csodálhatja meg, hanem élőben beszélgethet Steven Spielberg-gel és a film egyik fontos szerepét alakító Joseph Gordon-Levitt-tel. A bejutás azonban nem egyszerű: A beszélgetésre jelentkezőknek fel kell tölteniük magukról egy videót, és azon be kell számolniuk arról, miért érdekli őket a Lincoln és mit kérdeznének a rendezőtől és színészétől. A részletek megtalálhatók a www.lincolnhangout.com címen.

Azért annak sem kell szomorkodnia, aki lemarad. Lincoln igazi demokrata volt: a róla szóló film és az előzetes is eljut előbb-utóbb mindenkihez.


süti beállítások módosítása