látogató számláló

Kaptár az egész világ

A világ A kaptár-t nézi. Az elmúlt héten is A kaptár – Megtorlás uralta a nemzetközi mozis piacot, a számítógépes játékból lett akció-fantasy sorozat ötödik része újabb 30,5 millió dollárt gyűjtött a világ mozijaiban, így az USA-n kívüli bevétele meghaladta a 100 millió dollárt.

A világ A kaptár-t nézi. Az elmúlt héten is A kaptár – Megtorlás (18) (Resident Evil: Retribution) uralta a nemzetközi mozis piacot, a számítógépes játékból lett akció-fantasy sorozat ötödik része újabb 30,5 millió dollárt gyűjtött a világ mozijaiban, így az USA-n kívüli bevétele meghaladta a 100 millió dollárt.

A legtöbben Japánban nézték meg, hogyan küzd Milla Jovovich az élőhalottakkal, de Németországtól Mexikóig sok helyen került a film a toplista első helyére: az elmúlt héten Magyarországon is ez volt a legnézettebb film. A nemzetközi piac bevételi sikerlistái azt mutatják, hogy a Megtorlás már felülmúlta az első három részt, és csupán a legutóbbi filmnél kell jobban teljesítenie, hogy a sorozat legjobbja lehessen. Az öt filmre együtt eddig több mint egymilliárd dollárért váltottak jegyet – nem is csoda, hogy az alkotók az elmúlt hetekben adott nyilatkozataikban egyre gyakrabban célozgatnak rá: lesz még kaptár, és Alice, a harcos amazon újra csatába fog indulni az elpusztult Földet uraló megavállalat ellen.


süti beállítások módosítása